KRALJICA STILA

Čime se to Victoria Beckham pohvalila

24.04.2012 u 08:53

Bionic
Reading

Otputovala je u Peking da bi prisustvovala lansiranju novog modela Range Roverera koji je dizajnirala, ali je kao pametna poslovna žena iskoristila vrijeme u kineskom glavnom gradu da bi promovirala svoju novu liniju odjeće

Sviđa li vam se, pita V. Beckham
Victoria Beckham
provela je dan u Pekingu pozirajući u svojim kreacijama, a prije izlaska objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi u hotelskoj sobi uz toaletni stolić prepun kozmetičkih proizvoda dotjerujući se za izlazak.

Kad sekonačno dotjerala, odjenula je svoju crveno-crnu haljinu do koljena i visoke kožne čizme otvorenih prstiju te pozirala s crnom torbom sa zlatnim lancem kao ručkom, koju je posebno kreirala za posjet Kini. 'Napravila sam je ekskluzivno za Kinu! Sviđa li vam se?', pitala je na Twiteru.

Victoria je svoju kolekciju promovirala nakon predstavljanja Range Rovera, čiji je novi limitirani model pomogla dizajnirati. Terenac nosi i njezino ime, a namijenjen je imućnijim kupcima koji misle da standardni Range Rover Evoque jednostavno nije dovoljno otmjen ili – posh. Limitirana količina modela Range Rovera cilja na sloj jako bogatih Kineza i rastuću srednju klasu u komunističkoj Kini gdje će se prvi modeli prodavati.

Victoria je također uočena kako uživa u shoppingu u glavnom kineskom gradu sa svojim frizerom Kenom Pavesom. U Peking je dovela i svoju bebu Harper, piše Daily Mail