NA LISTI NAJLJEPŠIH

Cijeli svijet poludio je za Antonijom Mišurom

12.12.2012 u 15:03

Bionic
Reading

Portal AskMen sastavio je listu 99 najpoželjnijih žena, među kojima je i lijepa šibenska košarkašica Antonija Mišura. Nakon što je glasovanje završeno, Antonija je zauzela 53.mjesto

Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Kate Upton, Rihanna i Emma Stone zauzele su prvih pet mjesta najljepših žena na svijetu po izboru muškog portala AskMen, a na 53. mjestu našla se lijepa košarkašica, Šibenčanka Antonija Mišura.

Prošlogodišnja pobjednica Sofia Vergara ove je godine pala na 12. mjesto, a njezinu je poziciju s najviše broja glasova osvojila glumica Jennifer Lawrence.

Na Olimpijskim igrama Antonija je pobrala sve simpatije, a one se svijetom šire, očito, velikom brzinom. 'Iako izgleda kao Victorijin anđeo, Antonija Mišura je hrvatska košarkašica koja se čak natjecala i na Olimpijskim igrama u Londonu', piše u opisu hrvatske ljepotice.

Srpska tenisačica Ana Ivanović također se uspjela ‘ugurati’ na ljestvicu 99 najpoželjnijih, na 96. mjesto, a na listu je dospjela i prva dama Amerike, Michelle Obama, koja je zauzela 33. mjesto.

Lijepa Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton na ljestvici se nalazi na 25. mjestu, a među prvih 110 još su i Miranda Kerr, Kristen Stewart, Jessica Gomes, Jessica Pare i Michelle Jenneke.