od 4. do 5. lipnja

CIFERŠLUS – Kupite odjeću i modne dodatke hrvatskih dizajnera na novom modnom sajmu u Family mallu

03.06.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Modna hrvatska scena postat će bogatija za još jedan fantastičan modni sajam koji će okupiti pedesetak hrvatskih dizajnera odjeće i modnih dodataka. Sajam će trajati od 4. – 5. lipnja u Family mallu i ulaz je besplatan

Svoju modnu viziju na Ciferšlusu će predstavit veliki broj modnih dizajnera za odrasle i za djecu među kojima su: Bite My Style by Zoran Aragović koji će na sajmu predstaviti novu kolekciju, Levin Coco, Kerefeke, Mommy’s Garden, Miart, Indestructible shop, Vitrum in fabula, Eloo, Emma-Bo, Minami, Tanja dela Nešto, Laura’s dream, Ayalen creations, Wood U, Colewos, MyMy Concept, We know kidz, Double trouble, Anas tie, FILIA design, Vilinsko tkanje, Bradonja i plava, Broonca, Džaaks, modni atelje Botun, Vibela design, One by Marlu, Happiness Jewlery by Maja Estella, Iva Kuzmanović, Mickey handmade, Ekoetnoart, Fashionbourg, M’art’A, Marmelo bags, Nuuit, Nohaa, Marte Jewelry, Inestetik, AMD dizajn, Boris Pleša, Štambuk dizajn, Dive, Kast, Bea Official, Teja, Mini industry, Minerva, Svi Kolori, Elena’s, a u goste nam stižu dragi modni brandovi iz regije poput Tekne i Ants t-shirt by Marija Radumilo s čime najavljujemo i najveći regionalni modni sajam u Hrvatskoj!

  • +52
Ciferšlus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim velikog broja domaćih modnih dizajnera, imati će te priliku probati i kupiti kozmetičke proizvode novog hrvatskog branda ’ard natural cosmetics, obogatiti vitrinu sa unikatnim Odeata ceramics šalicama ili iznenaditi djecu ručno rađenim igračkama Kišta by Vavra i Art design by Tamara. Al kaprone će se pobrinuti da ne ostanete žedni s više od 30 vrsti različitih voćnih i čokoladnih rakija.

GHETALDUS isti vikend na istom mjestu otvara pop up store sa velikim izborom dizajnerskih sunčanih naočala s popustima do -70%.

Povedi mamu, sestru, frenda, frendicu ili kolegicu i uživaj u kupovini odjeće i modnih dodataka tebi već poznatih brandova te otkrijte neke nove!

Zašto kupovati odjeću hrvatskih dizajnera?

Domaći proizvođači su uvijek tu za vas! Nosimo jedinstvenu i unikatnu odjeću s kojom svi zajedno podržavamo domaće modne craftaše i njihovu kreativnost, a kroz njihove modne predmete izražavamo svoju osobnost. Ne zaboravimo da nam domaći dizajner pruža osoban pristup, a i uvijek se sjete našeg imena! Kao kupci pomažemo da održivost stavimo na prvo mjesto i smanjimo masovnu proizvodnju. U vremenu kada sve teče prebrzo i štetno za živi svijet oko nas, radom se trudi učiniti nešto dobro za naš planet i promijeniti način kupovine.

Zašto doći na Ciferšlus? ZATO ŠTO OPET NEMAMO ŠTO OBUĆI…

Rezervirajte vikend za CIFERŠLUS, najkreativniji shopping u gradu!