KLASIK KOJI VOLIMO

Chic i praktičan: Ovaj udobni komad koji se može nositi na bezbroj načina nikad nije bio poželjniji

09.01.2020 u 06:40

Bionic
Reading

Iako su kardigani godinama prisutni na modnoj sceni, sudeći prema Instagram profilima modnih blogerica u predstojećim mjesecima bit će itekako traženi

Tko kaže da su kardigani rezervirani za štreberice?

Od pomalo dosadnog modnog komada nevjerojatnom su se brzinom transformirali u seksi komad odjeće koji vrlo rado nose i slavne ljepotice poput Katie Holmes ili sestara Hadid.

STIL BEZ GREŠKE

Ne znate kako nositi kardigan ove jeseni? Neka vas inspirira stajling nove manekenske zvijezde

Pogledaj galeriju

Iako su prijašnjih godina najtraženiji su bili 'oversized' modeli koji su se kulerski kombinirali s majicama za neodoljive ležernije outfite, ove će sezone naglasak biti na posve drukčijim varijantama ovog toplog i udobnog komada.

Ako niste sigurni kako ih nositi, isfurarajte ih kao samostalni komad odjeće poput slavnih fashionistica koje ih vrlo rado uključuju u svoja cool dnevna izdanja, a nose ih i na vrlo seksi način s raskopčanim gumbima i braleteom (Khaite), poput nove ljubimice modnog svijeta Katie Holmes.

Kao inspiracija može vam poslužiti stajling mlade manekenske senzacije Kaie Garber, koja je pokazala kako se nosi donedavno nepoželjna vestica na suvremeni način.

Prelijepa kćer Cindy Crawford sve je ostavila bez daha uskočivši u kratki kardigan boje lavande dizajnerice Danielle Guizio, traperice širih nogavica i omiljene joj starke, upotpunivši ovaj cool outfit zgodnim detaljem: šarenim šalom oko vrata.

  • +12
Kardigani u koje se isplati investirati Izvor: Promo fotografije / Autor: & Other Stories

Naravno, mnogi su brendovi u svoju ponudu uključili ovaj vrlo praktičan odjevni predmet koji se može nositi na više jednako atraktivnih načina. Brendovi poput & Other Stories, Arket ili H&M-a kao da se natječu tko će imati najatraktivnije modele ovog bezvremenskog modnog klasika kojima je zbilja teško odoljeti.

Pa ako ste budete u potrazi za novim kardiganom tijekom aktualnih sniženja, svakako se počastite nekim novim komadom.

  • +32
Kardigani koji se nude na policama trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije