NE RAZMIŠLJA O POSLJEDICAMA

Zbog skupocjenih papuča Kylie Jenner ponovno na udaru javnosti

08.01.2020 u 11:13

Bionic
Reading

Beauty mogulici i milijarderki Kylie Jenner ponovno je pošlo za rukom navući bijes javnosti, ovoga puta zahvaljujući paru skupocjenih krznenih papuča

Tijekom vikenda, 22 –godišnja članica klana Kardashian/Jenner na Instagramu je proslijedila objavu svoje sestre, Kim Kardashian, oplakujući razarujući gubitak divljih životinja uzrokovan požarima koji danima vladaju u Australiji.

'Preko pola milijarde životinja stradalo je u Australiji. Slama mi se srce..', napisala je Kylie u svom postu objavljenom na Instagram storyju da bi nekoliko sati kasnije podijelila fotografiju svojih 'baby pink nožnih prstiju' u krznenim Louis Vuitton papučama čija cijena iznosi gotovo 10 tisuća kuna.

'Kylie Jenner je stvarno mislila da radi nešto dobro objavivši post o posljedicama požara u Australiji da bi nedugo nakon objavila fotografiju svojih Louis Vuitton čarapa od vidrinog krzna' i 'Zamislite da ste tako odvojeni od stvarnosti', samo su neki od komentara ljutitih fanova 22- godišnje milijarderke.

Nakon što je doživjela osudu javnosti, Kylie Jenner pokušala se iskupiti doniravši milijun dolara različitim organizacijama u Australiji u borbi protiv posljedica požara.

  • +7
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Izvor blizak Jenner u razgovoru za američki magazin People izjavio je kako je objava sporne fotografija s krznenima papučama bila 'posve slučajna'.

Osnivačica brenda Kylie Cosmetics, međutim, nije jedina članica klana Kardashian-Jenner koja je na vlastitoj koži iskusila osudu javnosti. Nakon što je 3. siječnja na Twitteru napisala kao su 'klimatske promjene stvarne', fanovi Kim Kardashian West istaknuli su kako su upravo ona i njezina obitelj čestim korištenjem privatnih mlažnjaka pridonijeli ovom problemu.