SVI SU IH GLEDALI

Modno usklađeni: Zanosna Indijka i njezin slavni suprug potvrdili titulu najbolje odjevenog para

08.01.2020 u 11:48

Bionic
Reading

Slavni bračni par Chopra-Jonas, prelijepa glumica Priyanka Chopra i markantni glazbenik Nick Jonas, teško da igdje mogu proći nezapaženo zbog svojeg nenadmašnog modnog stila

Priyanka i njezin 10 godina mlađi suprug redovito izazivaju divljenje modnog svijeta, a svoju su laskavu titulu najbolje odjevenih osoba u 2019. prema odabiru časopisa People potvrdili prilikom izlaska u poznati restoran Craig u Los Angelesu.

  • +8
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/MEGA / Mega Agency / Profimedia

Par se uputio u noćni izlazak u pomno osmišljenim stajlinzima kojima je zbilja teško pronaći manu.

Zgodna Indijka koja je svojedobno ponijela laskavu titulu Miss svijeta, zadivila je u smjeloj haljini s prozirnim dijelovima bez rukava (Kukhareva).

Ovaj uspjeli look Priyanka je začinila modernim sandalama s tankim remenčićima i kožnom torbom retro stila u smaragdnozelenoj nijansi s potpisom Bvlgarija.

Nick Jonas, član bratskog trojca Jonas Brothers bio je vrlo elegantan u efektnom satenskom odijelu koje mu je sjajno pristajalo.

LJUBAV VIDLJIVA I IZ AVIONA

Ne mogu se zasititi jedno drugog: Medeni mjesec za lijepu Indijku i slavnog pjevača još uvijek traje

Pogledaj galeriju

Slavni par koji se vjenčao u prosincu 2018. po pitanju stila nikad ne griješi, a njihov je odabir kao najukusnijeg odjevenog para urednica Peoplea Andrea Lavinthal prokomentirala ovako: 'Ovo je prvi put u povijesti da je jedan muškarac ili par na samom vrhu top liste, no, oboje su zaslužili titulu. Ne odijevaju se tako da budu do kraja usklađeni, ali uvijek odlično pašu jedno drugome.'