NE MARI ZA KRITIKE

Celine Dion ponosno istaknula nikad tanju figuru na gradskim ulicama

27.06.2019 u 21:09

Bionic
Reading

Nakon što je početkom godine bila stalan gost u prvim redovima modnih revija u Parizu, slavna kanadska diva Celine Dion ponovno se vratila u francusku prijestolnicu mode

Pred mnoštvo okupljenih fotoreportera ispred pariškog hotela, vlasnica hita 'My Heart Will Go On' pojavila se u odvažnom izdanju s potpisom modne kuće Chanel kojim je ponosno istaknula svoju nikad tanju liniju.

Upravo zbog vidno mršavijeg izgleda Celine je tijekom posljednjeg boravka u francuskoj prijestolnici mode doživjele oštre kritike javnosti na koje se potpuno oglušila.

'Ovo radim zbog sebe. Želim se osjećati osnaženom, lijepom, ženstvenom i seksi. Ako vam se sviđa moj izgled bit ću tu ako vam se ne sviđa pustite me na miru', izjavila je Dion početkom godine u intervjuu za britanski tabloid The Sun.

  • +4
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i početkom godine u Parizu, kanadska diva ponovno je pokazala svoju modnu neustrašivost uskočivši u crni, sportski kombinezon s nogavicama capri dužine i sjajnim naramenicama s istaknutim logom francuske kuće Chanel.

Uz spomenuti kombinezon sportskih karakteristika, Celine je oko struka nosila metalni remen istoimenog brenda čija cijena iznosi gotovo 11 tisuća kuna.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Identičan odjevni komad s potpisom Chanel predstavljen u sklopu aktualne kolekcije, osim Celine, imala je priliku nositi 20- godišnja kćer slavnoga Johnnyja Deppa, Lily Rose, koja nastupa kao zaštitno lice ove slavne francuske kuće.