SKANDAL GODINE

Carla Bruni i Sarkozy varaju jedno drugo?

10.03.2010 u 10:13

Bionic
Reading

Francuski i britanski mediji bruje o skandalu godine iako je zasad još uvijek sve više šuškanje i nagađanje, a ne potvrđena vijest

Navodno se gospođa Sarkozy viđa s francuskim pjevačem Benjaminom Biolayem i dobitnikom nagrade Victoires de la Musique, dok predsjednik Sarkozy nju vara s ministricom ekologije Chantal Jouanno, ujedno i bivšom šampionkom u karateu.

Koliko god ta vijest naizgled zvuči apsurdno, i francuski i britanski mediji pokušavaju doznati što više podataka o tim glasinama, ne bi li trač postao vijest godine. Prvi je ovu tvrdnju objavio francuski magazin La journal du dimanche, i to na naslovnici, nakon čega je krenula lavina. Vijest su potom objavili i Yahoo News France, Le Post, Agravoxtv, kao i neki TV kanali.

Tako je ubrzo potom francuska stranica Suchablog.com objavila da se Carla i Benjamin poznaju već godinama, pa čak i da već neko vrijeme žive zajedno u iznajmljenom stanu u Parizu. Uzmemo li u obzir da je Carla Bruni u prošlosti ljubila Micka Jaggera, Erica Claptona, i Donalda Trumpa te bila u vezi s piscem Jeanom Paulom Enthovenom i filozofom Raphaelom, s kojim ima sina Aureliena, dok je Nicolas bio u vezi sa Cecilijom Ciganer Albaniz, i to dok je bio u braku s prvom suprugom Marie Dominique Culioli (s kojom ima dva sina) te se od nje i razveo da bi se oženio Cecilijom, ova bi vijest uskoro doista mogla biti potvrđena i doista postati skandal godine.