CARRIE SE VRATILA

Čak i ova kombinacija boja na omiljenoj junakinji popularne serije izgleda bez greške

20.07.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Obožavatelje popularne serije 'Seks i grad' razveselila je vijest o ponovnom okupljanju trendi Njujorčanki, no ovoga puta bez Samanthe Jones koju glumi Kim Cattrall

Glumice Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis ovih dana snimaju scene iz najavljenog sequela 'Seksa i grada' pod nazivom 'And Just Like That' što je izazvalo veliko zanimanje fanova i medija.

Omiljeni trojac privlačio je poglede na njujorškim ulicama, a kao i obično, najzapaženiji je bio stajling Sarah Jessice Parker koja je u kultnoj seriji glumica romantičnu kolumnisticu Carrie Bradshaw.

  • +7
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Zahvaljujući toj ulozi i SJP vremenom je i sama stekla status modne ikone, a prošle se godine upustila i u modni bussines otvorivši trgovinu obućom u New Yorku.

  • +2
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Glumica je bila mamac za poglede u ružičastoj haljini s volanima koju je pomalo neočakivano spojila sa zelenom kožnom torbicom.

Stilettice i rokerski remen sa zakovicama začinili su ovaj efektni look slavne Amerikanke poznate po dugoj i bujnoj kosi koja je njezin zaštitni znak.

Iako je neko vrijeme imala sijede vlasi koje je ponosno pokazivala zbog potrebe uloge SJP je kosu ipak osvježila pramenovima u različitim tonovima pijeska koji joj sjajno pristaju.

Premda se novi nastavci tek snimaju, već su poznati detalji radnje s obzirom na to da je u javnost procurio scenarij, a na osnovu njega otkriva se u kakvom su danas odnosu glavna junakinja, Carrie Bradshaw, i njezina velika ljubav, Faca.

Kako je objavio Page Six, ovaj slavni par s malih ekrana, a koji se vjenčao u prvom filmskom nastavku serije, u sequelu živi odvojeno i nalazi se usred mučnog razvoda.

Carrie koja se, poput dugogodišnjih prijateljica, danas nalazi u pedesetim godinama, u međuvremenu je postala voditeljica podcasta, a s Facom se u brakorazvodnoj parnici bori oko podjele imovine.

Obožavatelji serije odmah će se prisjetiti da je Faca prije Carrie bio dvaput u braku, s izdavačicom Barbarom, a drugi s Natashom Naginsky koju je glumila atraktivna Bridget Moynahan.