CARMEN GIMENO

Bojite se da će vam upečatljiv uzorak dodati godine? Outfit poznate influencerice razuvjerit će vas u trenu

20.07.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Sjedokosa influencerica Carmen Gimeno ima vjernu sljedbu fanova na društvenim mrežama budući da genijalne stajlinge niže kao od šale

Ako više nemate ideja za osmišljavanje ljetnih stajlinga, uvijek je dobra ideja zaviriti u profil kreativne Španjolke koja briljira svojim modnim izdanjima.

Sjedokosa influencerica ima sve više obožavatelja na društvenim mrežama što nimalo ne čudi jer briljira kad je u pitanju casual stil.

Carmen je ponovno pokazala svoj nenadmašni osjećaj za modu u još jednom izdanju za čistu peticu koje vrijedi iskopirati, a zbog kojeg nećete bankrotirati.

  • +5
Omiljene tenisice modnih blogerica iznad 40 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modna ikona sa srebrom u kosi je u jednom ranijem intervjuu za španjolsko izdanje InStylea otkrila kako ona nikad kupuje skupu odjeću i da se njezina garderoba najvećim dijelom sastoji od svima pristupačnih brendova poput Zare, H&M-a, Manga...

Zanimljivu haljinu efektnog uzorka u kombinaciji crne i bijele s potpisom svima pristupačnog brenda Zara, Carmen je vješto sparila s trendi visokim tenisicama brenda Diadora, a ostatak stajlinga začinila je s retro sunčanim naočalima i kožnom torbicom boje konjaka.

Prepoznatljiv bob i upečatljiv ruž zaokružili su ovu modnu kombinaciju jedne od najpopularnijih influencerica u dobi iznad 50.