humanitarna inicijativa

Budite dio čarobne i dobrotvorne Kutijice za odRASTanje

20.09.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Nabavite stilizirani notes za bilješke i podršku procesu odrastanja i donirajte SOS Dječjem selu Hrvatska

Limited edition Kutijica za odRASTanje je dobrotvorni projekt Vanje Varga @djelo___vanje u partnerstvu s Printly / Alfacommerce grafika & tisak

Kutijica za odRASTanje je limited edition kutijica koja sadrži knjigu odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić koja stoji iza profila Moj svijet odgoja. Tekstove prate predivne, vizualno snažne i inspirativne predivne ilustracije poznate mlade ilustratorice Broken is’t Bad.

„Sve što kod sebe ne iscijelimo prenosimo na svoju djecu i to tako ide sve dok netko ne odluči da se s njim štetniobrasci i trauma neće prenositi To je glavna poruka tekstova koji su satkani u ovu knjižicu čiji je cilj potaknuti roditelje da same sebe malo bolje istraže i zacijele sve one rane koje u njima stoje otvorene jer je to jedini način da se naša djeca osjećaju voljeno, viđeno i prihvaćeno .” Mirta Primorac Šejić

Uz knjigu, u kutijici su stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku procesu odRASTanja i odRASTAnje katica sa setom popusta kod partnera.

Limited edition Kutijica za odRASTAnje dolazi u samo 300 primjeraka.

Cijena kutijice je 200kn, a od čega se čak pola odvaja za donaciju.

Kutijica odRASTAanje vaša je za 100kn, a 100kn ste donirali za pokrivanje režijskih troškova jedne od obitelji u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Udomljavanjem svih 300 Kutijica za odRASTanje zajedničkim snagama prikupili bismo 30.000,00kn za SOS Dječje selo Hrvatska.

Osiguraj svoju > www.djelovanje.hr