KAD LOVA CURI KROZ PRSTE

Britney mjesečno treba bar milijunčić dolara

18.05.2009 u 12:30

Bionic
Reading

Raspuštena pop princeza Britney Spears baš i nema najboljeg financijskog savjetnika, budući da godišnje potroši gotovo onoliko koliko i zaradi

Tako je u proteklih jedanaest mjeseci od 11,5 milijuna dolara uspjela spiskati desetak milijuna (oko 55 milijuna kuna), dakle mjesečno joj za život treba barem pet milijuna kuna. Baš to nas i čudi, jer većina novca koji zaradi ide upravo na kojekakve savjetnike i ino osoblje. Najviše je stoje tjelohranitelji, a ukupna je služinčad godišnje oguli za 3,5 milijuna kuna. Za njen ugled i pravnu sigurnost se u proteklih godinu dana brinulo čak 17 odvjetnika, koji su joj to i naplatili oko šesnaest milijuna kuna.

Ako tako nastavi, neće bankrotirati još neko vrijeme, jer se navodi da je Britney u cvatu svoje karijere zgrnula oko 90 milijuna dolara. No zanimljivo je da su u općoj računici najjadnije prošli njeni sinovi i psi. Na dvojicu svojih nasljednika nije potrošila ni milijun kuna (tek oko 180 tisuća dolara), dok joj kućni ljubimci očito žive u zvjezdanoj bijedi, budući da briga za njih tijekom cijele godine iznosi tričavih 250 dolara.