NOVI MODEL U NIZU

Brigitte Macron ne prestaje se hvaliti impresivnom kolekcijom kaputa

26.03.2019 u 15:07

Bionic
Reading

Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, ne odstupa od svoje modne formule koja se pokazala dobitnom

Prva dama Francuske koja je 24 godine starija od svojeg supruga, ima istančan modni stil koji je godinama dovela do savršenstva, a njezin su zaštitni znak vrtoglave štikle te moćni kaputi i sakoi koji prate liniju tijela.

  • +14
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brigitte je poznata po svojoj pomno odabranoj kolekciji dizajnerske odjeće u kojoj prevladavaju krpice s potpisom domaćih dizajnera, osobito omiljenog joj Louisa Vuittona.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Macron je u još jednoj nenadmašnoj kombinaciji prilikom obilaska pariških znamenitosti u društvu ugledne gošće, supruge kineskog predsjednika Xi Jinpinga, Peng Liyuan, u kojoj je izgledala za peticu.

Brigitte Macron je plijenila pozornost u elegantnom bež kaputu iznad koljena s kožnatim detaljima koji je sparila s vrtoglavim stiletticama od brušene kože.

Decentan nakit i ležerni bob lijepo su uokvirili ovu modnu priču prve dame Francuske koja redovito dobiva samo pohvale za svoj stil.