ELEGANCIJA NA DJELU

Brigitte Macron odmjerila modne snage s prvom damom Kine

25.03.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Francuski predsjednički par Macron u raskošnoj vili Kerylos proteklog vikenda svečano je ugostio kineskog predsjednika Xi Jinpinga u pratnji supruge, prve dame Peng Liyuan

U mjestašcu Beaulieu-sur-Mer u neposrednoj blizini Nice proteklog vikenda odvio se svečani susret i sastanak predsjedničkog para Macron i kineskog predsjednika koji je u raskošnu vilu Kerylos pristigao u društvu supruge, prve dame Peng Liyuan.

Uvažene goste iz Kine, francuska prva dama dočekala je u elegantnom formalnom izdanju kojim je dominirala nježno plava boja. Haljinu iznad koljena Brigitte Macron kombinirala je s laganijom verzijom kaputa na dvoredno kopčanje koji se bojom u potpunosti stopio s odabirom kreacije jednostavnog dizajna.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata kao velika ljubiteljica komada s potpisom luksuzne kuće Louis Vuitton, Brigitte je svoje novo formalno izdanje stilizirala trobojnom torbicom imena Dauphine čija cijena iznosi nešto više od 20 tisuća kuna, a njoj je pridružila salonke od smeđe brušene kože.

U odnosu na Brigitte Macron, prva dama Kine Peng Liyuan za svečanu večeru odabrala je model crne haljine A-kroja ukrašen bijelim grafičkim uzorkom, a njega je istaknula detaljem tankog kožnog remena oko struka i parom crnih salonki.