KRAJ SAPUNICE?

Branko Đurić: Opusti se, Tony

01.12.2014 u 14:31

Bionic
Reading

Veliki zabavljač, redatelj, glumac i glazbenik Branko Đurić - Đuro odlučio je reagirati na Tonyjevu izjavu da već 20 godina izgleda isto, pomalo staro i potrošeno

Nakon što je redatelj, glumac i glazbenik Branko Đurić - Đuro na srpskoj televiziji u showu 'Večer s Ivanom Ivanovićem' nazvao Tonyja Cetinskog 'WC pjevačem', Tonyju je ta šala ostavila gorak okus u ustima pa mu nije ostao dužan.



Prvoje za tportal.hr rekao kako se ne ljuti na Đurine zafrkancije, ali da semogao reklamirati i preko Thompsona, da bi dva dana kasnije sve svojefrustracije istresao putem Facebooka poručivši Đuri da je 'star ipotrošen'.

'Jedva čekam da ga sretnem i kažem mu kako već 20 godina izgleda isto. Pomalo staro i potrošeno', napisao je uvrijeđenim tonom Tony.

Branko Đurić odlučio je dobronamjernom isprikom napokon zakopati ratnu sjekiru među njima pa je za tportal.hr višednevnom medijskom prepucavanju stao na kraj.

'Opusti se, Tony, šala, šala. Velik si pjevač i to je najvažnije. Oprosti ako sam te uvrijedio, to nije bila moja namjera', izjavio je Branko Đurić.