hitovi s dore

Tony Cetinski na Dori je oduševio glasom, a pažnju privukao stajlingom i to sjajnom trenirkom paprene cijene

13.02.2023 u 22:33

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj Dori kao gost izvođač na pozornici u Opatiji bio je Tony Cetinski. I dok su mnogi uživali u poznatim hitovima, rijetko kome je promaknuto Tonyjev blještav stajling

Ovogodišnje izdanje Dore podiglo je poprilično prašine i privuklo poprilična broj gledatelja. I dok svi bruje o riječkim rokerima Let 3 i njihovoj pjesmi 'Mama ŠČ!' s kojom su si osigurali odlazak na Eurosong, još jedan detalj privlači pažnju.

Naime, na glazbenom natjecanju održanom u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, kao gost pjevač nastupio je Tony Cetinski, a za tu prigodu odabrao sjajan stajling, u doslovnom smislu.

Na pozornicu Tony je stigao u crno trenirci ukrašenoj srebrnim, sjajnim printom. Komplet koji se sastoji od hlača i majice sa zatvaračem spaja luksuz i ležernost, a kako je jedan TikToker 'detektirao' radi se o komadu dizajnerskog potpisa. Blještava trenirka djelo je brenda Philip Plein, a spomenuti TikToker snimio je i kratki video o njoj prikazujući koliko je potrebno izdvojiti za ovakav stajling.

@leshotok Replying to @zelda_880 POŠTO KOŠTA? 🤯 @HRT #Dora #Dora2023 #HRT #TonyCetinski #PhilippPlein ♬ original sound - Renato

Kako je navedeno na stranici brenda, cijeli komplet koji uključuje hlače s pasicom i gornji dio sa zatvaračem i visokom kragnom na sniženju košta 3510 eura, dok je puna cijena 7800 eura. Osim blistavog izgleda, kako navodi korisnik TikToka, Tony je ovim stajlingom zaobišao i pravila odijevanja HRT-a. No, Tony ipak nije zaposlenik HRT-a, već je samo kao nastupao u zabavnom djelu Dore pa se modne poigravanja u većoj mjeri toleriraju.

Inače, Tony je Hrvatsku predstavljao na Eurosongu 1994. godine u Irskoj s pjesmom 'Nek' ti bude ljubav sva'.

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj