IZGLEDA SJAJNO

Branka Krstulović dominirala u bijelom: Stajlingom istaknula preplanule noge i hit torbicu

12.06.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video, domaćoj javnosti najpoznatija kao bivša Miss Hrvatske, odavno je pokazala da je moda za nju igra u kojoj istinski uživa

Poput brojnih poznatih zabavu magazina Grazia, održanu početkom tjedna u zagrebačkom Riverside Gardenu, nije propustila ni Branka Krstulović.

Bivša Miss Hrvatske tim je povodom zablistala u omiljenoj boji ljeta, nošenoj od glave do pete.

U IDILIČNOM OKRUžENJU

Brojna poznata lica okupila se na predljetnoj zabavi u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Strukirani sako na dvoredno kopčanje kombinirala je s odgovarajućim hlačama opuštenog kroja, pritom glavni fokus stavljajući na preplanule noge u visokim sandalama s remenčićima.

Da su torbice renomiranih brendova njezina velika slabost, Branka Krstulović dokazala je i na ovoj predljetnoj zabavi u Zagrebu.

Dominaciju bijele boje tako je uspješno razbila kaki verzijom prepoznatljive torbice Jodie s potpisom talijanske Bottega Venete.

Otkako ju je početkom 2020. godine tadašnji kreativni direktor brenda, dizajner Daniel Lee, premijerno lansirao u prodaju, ovaj model torbice i dalje ne gubi na popularnosti.

Predstavljena kao moderna verzija hobo torbe na rame, postala je omiljenim modelom na street style sceni, kao i u ormarima slavnih trendseterica.

Jodie torbica, sama po sebi, predstavlja Leejev moderan pogled na ostavštinu talijanskog brenda, što se prvenstveno odnosi na interacciato tehniku tretiranja materijala kože, stoga istovremeno izgleda moderno i bezvremenski.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević