UVIJEK SA STILOM

Siva nikad nije bila toliko chic: Branka Krstulović nastavlja nizati senzacionalne stajlinge

28.02.2024 u 11:39

Bionic
Reading

Branka Krstulović, ekonomistica te bivša manekenka i misica, ne može proći nezapaženo gdje god da se pojavi

Lijepa Metkovka, koja je 1994. godine naslijedila krunu Miss Hrvatske od Splićanke Fani Čapalije, složit će se svi, jedna je od onih sretnica koje jednostavno ne znaju za modne greške.

Direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video redovito nas oduševljava svojim nepogrešivim osjećajem za stil u klasičnim ženstvenim komadima, ali uvijek s nekim zgodnim twistom.

pun pogodak

Kod nje nema greške: Branka Krstulović ostavlja bez riječi u besprijekorno elegantnom stajlingu

Pogledaj galeriju

Zaljubljenica u modu oduševila je svojim modnim izborom i na premijeri filma o proslavljenom hrvatskom vaterpolskom stručnjaku Ratku Rudiću pod nazivom 'Dogodilo se, Ratko Rudić - istinita životna priča', autora Dejana Aćimovića, upriličenoj u zagrebačkom Kaptol centru.

Odabrala je chic look koji joj je sjajno pristajao i naglasio vitku figuru, a odličnu modnu kombinaciju nadogradila je odlično pogođenim detaljima potvrdivši da joj modne igre itekako leže.

U chic kombinaciji topa i hlača, i to u jednoj od trenutačnoj najpoželjnijih boja, sivoj, s potpisom talijanske modne kuće Bottega Veneta, Branka je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

Stajling kojem se nema što prigovoriti obogatila je efektnom torbicom s potpisom Victorije Beckham i stiletticama od brušene kože u upečatljivoj crvenoj nijansi.

Elegantna bob frizura i prozračan make up odlično su se uklopili u ovaj besprijekoran modni look jedne od najbolje odjevenih domaćih fashionistica.