ITEKAKO PRIVLAČNI

Bradati seksi frajeri? O, da!

07.08.2014 u 06:55

  • +2

Seksi muškarci s bradicom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Muškarci s bradom mogu biti itekako seksi, a mnogi uspješni i zgodni frajeri to su i dokazali svojom pojavom

Ako razmišljate o tome da ovoga ljeta budete krajnje opušteni i pustite bradu barem na godišnjem odmoru, nećete pogriješiti. Zgodni i slavni muškarci mame uzdahe ženama diljem svijet,a jer su zbog bradica šarmantniji više nego ikada.

I znanstvenici su istraživali ovaj fenomen pa je jedno istraživanje pokazalo da žene najviše privlače muške brade poput onih koje furaju slavni frajeri Russell Brand, David Beckham i Brad Pitt, ali tek kada su brade rijetkost, a ne modno pravilo.

Jednako tako, drugo je istraživanje pokazalo da alfa muškarci vole nositi brade, jer im one ističu  maskulinitet pa je logično da imaju više samopouzdanja. U fotogaleriji možete vidjeti najljepše muškarce na svijetu koji vole nositi bradicu.


Tako je, primjerice, i jedan od najseksipilnijih muškaraca, glumac Jamie Dorna nosio bradicu, a znate da ima glavnu ulogu u filmu 'Pedeset nijansi sive', koji se snima prema istoimenom erotskom romanu.

Lista zgodnih muškaraca s bradicom zaista je duga, ali dovoljno je spomenuti Davida Beckhama, Adama Levinea ili Hugha Jackmana i sigurno ćete zaviriti u fotogaleriju.