blistavi izgled

Još jedno luksuzno izdanje: Kada su u pitanju haljine, princeza Charlene ne štedi

13.04.2023 u 17:06

princ Albert i princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: GIANLUCA MOGGI/PRESSPHOTO / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene na gala večeri u Firenci još jednom je pokazala svoj veliki smisao za modu, a i ovog puta posegnula je za haljinom luksuznog brenda Akris

Poznata kao ljubiteljica vrhunskih modnih komada i odjeće s potpisom luksuznih dizajnera, monegaška princeza, kada je u pitanju odjeća, ne štedi. Samo prošle godine za svoje stajlinge izdvojila je vrtoglavih 700 tisuća eura, a princeza Charlene za svoja javna pojavljivanja vrlo pažljivo bira stajlinge.

Na gala večeri u Firenci 45-godišnja bivša olimpijska plivačica doslovce je zablistala pojavivši se u glamuroznoj crnoj haljini koju su prekrivale šljokice. U večernjem izlasku u talijanskom gradu povodom 160. godišnjice monegaškog konzulata, princeza je bila u pratnji svog supruga, princa Alberta kojem je poklonjen portret njegove majke, pokojne Grace Kelly.

Ovaj modno usklađen izlazak popraćen osmjesima kako princa tako i princeze, još je jednom opovrgnula šuškanja o problemima u braku i mogućem razvodu.

Duga šljokičasta haljina prozirnih rukava i decentno istaknutog struka s A-krojem još je jedna dizajnerska kreacija luksuzne modne kuće Akris, a cijena joj iznosi ne malih 6 950 eura. Glamuroznu haljinu princeza je upotpunila neupadljivom, malom, crnom clutch torbicom koju je nosila u ruci.