obožavat ćete ih

Laskavo i ženstveno: 12 tako lijepih haljina za proljeće, i to ispod 200 eura

14.04.2023 u 13:40

  • +8

Haljine do 200 eura

Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Dolazak sunčanih, ali i toplijih dana savršena je prilika za ulaganje u jednu od lijepih i tako laskavih haljina. Srećom, ponuda udobnih, a vrlo chic modela, k tome još i pristupačnih cijena vrlo je razigrana, baš kao ovosezonski krojevi i uzorci

Cvjetne, s izrezima, na točkice ili besprijekorno elegantne, duge ili kratke – haljine su najobožavaniji modni komad u proljetnim i nadolazećim ljetnim danima.

Nosive kako za dnevne, tako i za večernje prilike ove haljine su udobne, seksi i k tome još dolaze i s pristupačnim cijenama.

U ponudi laskavih haljina u kojim ćete su velikom stilu provesti proljeće i dočekati prve dane ljeta ističu se brendovi poput Zare s tako nosivim heklanim modelom, Gannija koji proljeće vidi kroz prizmu točkica, Manga s tetoviranim printom ili Musiera koji se predstavlja savršeno elegantnim modelom.

Naravno, i ove sezone neizbježne su haljine cvjetnog uzorka. Rouje, Farm Rio i Rixo nude razigrane modele kojima je nemoguće odoljeti, i s kojima s modne pogreške nepoznanica.

  • +5
Cvjetne haljine na reviji brenda Zimmermann Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia