STATUSI OTKRIVAJU

Bol i razočaranje Nine Badrić

21.11.2012 u 12:42

Bionic
Reading

Nina Badrić dijeli svoju bol sa svojim obožavateljima, a iz njenih statusa se može iščitati veliko razočaranje

Ni nakon drugog pokušaja pjevačka diva Nina Badrić i pet godina mlađi Bernard Krastić nisu uspjeli očuvati bračnu sreću. Kako piše Story, par je predao papire za razvod braka prije dva mjeseca, a Bernard se nedavno iselio iz zajedničkog stana.

Nina i Bernard razilaze se nakon 11 zajedničkih godina, od čega su šest proveli u braku. Iako su već jednom odustali od razvoda te se pomirili 2010, na Gibonnijevom koncertu, čini se da je ovoga puta rastava definitivna.

Pjevačica već tjednima na društvenim mrežama dijeli teške trenutke sa svojim obožavateljima.

'Ništa ne boli više nego kad te razočara osoba za koju si mislio da te nikada neće povrijediti', napisala je nedavno na Instagramu.

'Najbolja je osveta nastaviti dalje sa svojim životom i preboljeti sve. Nikomu ne treba pružiti to zadovoljstvo da te gleda kako patiš', samo je jedan od citata koji je Nina podijelila sa svojim obožavateljima.

'Nikada nemoj trčati ni za kim. Osoba koja te cijeni uvijek će hodati uz tebe', dodala je.

Inače, Nina uvijek zagovara ljubav onakvu kakvu imaju njeni roditelji.

'Meni je najslađi prizor kad vidim roditelje koji su zajedno 45 godina i još se vole i čuvaju jedno drugo. Čim nešto kažem protiv tate, moja mama stane u njegovu obranu i obratno. Njih se dvoje još drže za ruke i još uvijek se milo gledaju. To je za mene najljepši prizor, čemu i sama težim', rekla je Nina za Story.