odvažan modni odabir

Supruga Justina Biebera ima nevjerojatnu haljinu: Poznata je kao ljubiteljica golišavih modnih kombinacija, no ovo joj je najizazovnija haljina do sada

28.05.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Supermodel i supruga pjevača Justina Biebera, Hailey Baldwin, ljubiteljica je laskavih modnih kombinacijama koje beskompromisno ističu njezinu besprijekornu figuru, a ovoga puta pažnju je privukla jednom od najizazovnijih modnih kombinacija do sada

Ove sezone, između ostalog, hit su haljine s prorezima, a Hailey Baldwin, ovaj trend dovela na sasvim novu razinu. Odjevna u pripijenu crnu haljinu, Hailey je pokazala sve čari svoje siluete, a duboki prorezi dali su doista izazovan prizvuk. Lijepa Hailey pozirala je u haljini modnog dizajnera Brandona Maxwella i time najavila novu kolekciju njegove linije luksuzne ženske odjeće, a fotografiju je na svom Instagramu podijelila slavna stilistica Maeve Reilly.

Crna haljina doista nikada ne izlazi iz mode, no dizajner Brandon Maxwell ove sezone vidi je u izuzetno izazovnom modelu koji naglašava cijelu liniju ženskog tijela. Za Haileying stajling i ovoga puta je bila zaslužna stilistica Maeve Reilly, koja je Hailey odjenula u vrlo senzualnu kombinaciju.

Uz spomenutu haljinu na jedno rame koja se čini kao da je šivena od jedne trake Hailey je nosila sandale na vezanje vrtoglavo visokih potpetica te diskretni ukras oko gležnja. Haileyina kombinacija dobila je puno pozitivnih komentara, a mnogima se momentalno zavrtjelo u glavi pod pogleda na lijepu manekenku.

  • +7
Hailey Baldwin Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND