TJEDNI HOROSKOP

Blizancima se smiješi sreća na novčanom planu, Škorpioni će imati mnogo razloga za zadovoljstvo, dok je pred Lavovima vrlo živahno razdoblje

07.09.2020 u 06:34

Bionic
Reading

Ovnovima će razmirice sa šefom povremeno kvariti raspoloženje, a zbog stresa imat će i glavobolje. Kod Blizanaca su izgledni pozitivni pomaci na novčanom planu. Slobodni će se Rakovi češće prepuštati ljubavnim maštarijama nego što će djelovati 'na terenu'. Pred Lavovima je vrlo živahno razdoblje, a i Škorpioni će imati mnogo razloga za zadovoljstvo, s izuzetkom manje trzavice s partnerom. Strijelcima će odnos s voljenom osobom biti podložan usponima i padovima dok bi Jarci u dugim vezama mogli upasti u manje oluje. Vodenjaci će nanjušiti isplative kupoprodajne prilike i ostvariti značajne uštede

Ovnovima će strpljivost i tolerancija biti ključne za skladan odnos s partnerom, no nažalost, upravo će im tih vrlina manjkati. Komunikacija s kolegama i poslovnim partnerima bit će plodna, ali razmirice sa šefom povremeno će im kvariti raspoloženje. U strahu da im privlačna ponuda ne izmakne iz ruku, pristat će na neprikladne uvjete bez dovoljno razmišljanja. Stres i uzrujavanje uzrokovat će im tipičnu boljku - tenzijsku glavobolju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Članovi obitelji nametat će Bikovima svoje zamisli, u kojima će prepoznati pokušaj da ih zavade s partnerom. Trebat će diplomatski balansirati između obiju strana. U slobodno vrijeme odgovarat će im promjena društva. Pokušavaju li pronaći dodatan izvor prihoda, osmjehnut će im se sreća.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Blizanci će se aktivirati, više izlaziti i družiti s prijateljima u djetinjastoj namjeri da prkose mjerama protiv epidemije. Drugi će uz njih teško dolaziti do riječi. Upustit će se u odnos na razmeđu ljubavi i prijateljstva. Oboje će se morati brzo opredijeliti za jedno od toga. Nadređeni će im prigovoriti zbog gomile zaostataka, a kritika će ih konačno trgnuti i natjerati da zasuču rukave. Izgledni su pozitivni pomaci na novčanom planu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi će se nerijetko upuštati u verbalne okršaje s voljenim, no oni će srećom redovno prerastati u razmjenu bezazlenih šala ili nježnih poljubaca. Slobodni će se Rakovi češće prepuštati ljubavnim maštarijama nego što će djelovati 'na terenu'. Pronaći će način za unovčavanje informacija i saznanja do kojih su nedavno došli.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Duge veze Lavova bit će oplemenjene dobrim razumijevanjem, tolerancijom, hrabrenjem i erotskim iskricama. U slobodno vrijeme bit će i vrlo razgovorljivi i spontano sklapati poznanstva. Neka od njih prerast će u obećavajuće prijateljstvo ili poslovni odnos. Pred njima je vrlo živahno razdoblje, osobito ako poslujete s inozemstvom. Otvorit će vam se nekoliko novih mogućnosti za zaradu ili studij, no ne treba žuriti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jennifer Lopez je Lavica, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Djevice će imati dojam da ih partner ne podržava onoliko koliko bi htjeli, nego da je ravnodušan prema njihovim profesionalnim nastojanjima ili čak pomalo zavidan. Uskoro će se uvjeriti da su se zabunili u procjeni. Najviše uspjeha imat će u poslovima koje obavljaju samostalno, bilo doslovno u samoći ili kao jedina odgovorna osoba. Željet ćete oročiti i oploditi svoju ušteđevinu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Cameron Diaz je Djevica, rođena je 20. kolovoza 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage će biti domišljate i snalažljive u ophođenju s partnerom ili simpatijom. Makar napravili poneku pogrešku, uspješno će izgladiti stvar. Vikend im donosi ugodno iznenađenje. Poput dobrog duha popravljat će raspoloženje u društvu i uvećati svoju popularnost. Punit će kolica, online ili uživo, ne razmišljajući o cijenama ni o potrebama. Osvijestit će se tek kad troškovi dođu na naplatu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpioni će imati mnogo razloga za zadovoljstvo, s izuzetkom manje trzavice s partnerom zbog neusklađenosti u dogovaranju zajedničkih aktivnosti. Samci će se zavući pod kožu osobe koja im se sviđa. Neće im nedostajati sjajnih ideja ni marljivosti za njihovo oživotvorenje. Bit će najuspješniji u kratkoročnim projektima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Rachel McAdams je Škorpion, rođena je 17. studenog 1978. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Strijelcima će odnos s voljenom osobom biti podložan usponima i padovima. Međusobna privrženost neće biti upitna, ali će ih okolnosti povremeno izbacivati iz takta. Budu li jasno komunicirali, uskladit će se u svemu. Nametljivošću će izazvati sukobe u radnoj sredini ili u trgovini. Većina izdataka bit će vezana uz kućanstvo. Trošit će dosta na prehranu prilagođenu zdravstvenom stanju.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarci u dugim vezama mogli bi upasti u manje oluje, no one će proći brzo i bez oštećenja. Ako su slobodni, pred njima je pozitivno razdoblje. Uočit će nekog s kim će se ubrzo pozabaviti. Moguće je i da i sami zapnu nekom za oči. Sastanci s dragim ljudima koje dugo nisu vidjeli osvježit će vam društveni život.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vodenjaci zavodnici bit će jaki na riječima i gestama, ali njihov šarm neće ostavljati dubok dojam na drugu stranu. Pristojna upornost i strpljenje bit će nužni za pomake koje priželjkuju. Efektnim izražavanjem navest ćete nadređene, partnere ili klijente da vam izađu u susret. Nanjušit ćete isplative kupoprodajne prilike i ostvariti značajne uštede.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nezadovoljne stanjem u vezi, Ribe će napraviti korake prema zabranjenoj avanturi da bi napakostile partneru. Ozbiljno griješe ako vjeruju da bi unatoč tom činu mogle ostati u starom odnosu. Društveni život neće im biti naročit. U slobodno vrijeme opuštat će se uz lagano štivo ili pretragu interneta. Onima koji se bave medijima, trgovinom ili marketingom poslovična će mašta privremeno zakazati.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Juliette Binoche rođena je u znaku Riba 9. ožujka 1964. Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI