'PRILJEPCI' U VEZI

Ovaj horoskopski trojac slovi za partnere koji teško podnose samoću

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 30.08.2020 08:12
  • Objavljeno 30.08.2020 u 08:12
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

Vaša cura ili dečko jako su vam privrženi? To mora biti recept za ljubavnu idilu... osim ako njihova privrženost nije prerasla u ovisnost. Proučite koji su znakovi najveći 'priljepci' u vezi i kojima je najteže u duši ako su ostavljeni sami

Rak

Rođenima u ovom znaku potreban je stalan kontakt s voljenim. Ako su fizički zajedno, Rak će nastojati često doticati partnera, maziti ga, priljubljivati se uz njega ili ga barem tapšati po leđima, ako okolnosti ne dopuštaju više (npr. dok voljeni kuha ili mijenja žarulju). Ako su razdvojeni, Rak će ga obasuti pozivima i porukama, pitati je li dobro i kad će se vratiti. Ne želite li frustrirati svog Raka ili Račicu, odgovorite im i ohrabrite ih, inače će ih uhvatiti tjeskoba.

Selena Gomez je horoskopski Rak, rođena je 22. srpnja 1992. godine

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Mrzi biti sama koliko i Rak. Ako je u društvu s dragim, puno će ga pipkati i tepati mu, neovisno o drugima. Tijekom šetnje obavezno će ga držati pod ruku, zagrliti ili održavati kontakt ramenom. Kakve god obaveze imao voljeni, Vaga će ga htjeti pratiti, makar se radilo o nečemu nezanimljivom. Ne uspije li se izboriti za odlazak s njim, održavat će bliskost putem smartfona, ali će to činiti šarmantnije i duhovitije nego Rak. Vagi je stalo do toga da ne ispadne očajna pa u komunikaciju uvodi više ležernosti i humora.

  • +4
  • +1

Catherine Zeta-Jones poznata je Djevica, a rođena je 25. rujna 1969. godine

Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Ribe

Ima osobitu taktiku kojom pokušava uvjeriti partnera da provodi što više vremena s njom: čini mu usluge i ugađa ne bi li shvatio da je promašen svaki sat bez nje. Njena privrženost čini je ranjivom i izlaže je izrabljivanju. Ako je voljeni iznevjeri, dat će mu novu priliku, neskriveno signalizirajući da je spremna na sve da ga zadrži. Manje je uporna u nazivanju i slanju poruka od prethodnih znakova jer nakon nekog vremena upada u stanje sjete i predaje se maštanju.

Rihanna je horoskopska Riba, a rođena je 20. veljače 1988. godine

Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Još ljubavnih priljepaka:

  • Bik - treba mu partnerova prisutnost da zadovolji svoju posesivnost
  • Škorpion - priljepak detektivskog tipa, prati voljenog s izvjesnog odstojanja provjeravajući vara li ga

Najsamostalniji: Ovan, Strijelac, Vodenjak