TJEDNI HOROSKOP

Blizancima prijete loše veze, a Vagama loša ulaganja. Strijelci, Jarci i Vodenjaci nemaju razloga za brigu

21.01.2019 u 07:02

Bionic
Reading

Blizancima će samoća u ovom tjednu teško padati, no trebali bi se suzdržati od traženja nekoga za vezu pod svaku cijenu. Vage bi u prvom dijelu tjedna trebale pripaziti na novac i kloniti se sumnjivih investicija. Koketnim i slatkim Strijelcima nitko neće moći odoljeti pa je vrijeme pogodno za odlučniju borbu za svoje ciljeve. Jarcima će se pomirenje s partnerom pokazati kao dobra odluka, a mogući su i manji novčani dobici. Vodenjaci će biti omiljeni u društvu, a samci bi mogli pronaći ljubav tamo gdje je nisu očekivali

Planetarni utjecaji Ovnovima obećavaju nezaboravne ljubavne trenutke. Vezani će poboljšati komunikaciju s voljenim, a mnogi će parovi nekamo otputovati zajedno i steći divne uspomene. Odnosi s okolinom se poboljšavaju, a utjecajna poznanstva priskrbit će vam korist. Možda će se raditi o savjetu, preporuci ili informaciji koja će vam olakšati poslovnu situaciju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bračni partner Bikova mogao bi napredovati na poslu i početi više zarađivati, što će se povoljno odraziti na zajedničke financije. Ohrabreni time, planirat ćete rješavanje stambenog pitanja, opremanje doma ili proširenje obitelji. Ambiciozni ste i željni dokazivanja. Imat ćete velike poslovne apetite, a prva polovica tjedna idealna je za učvršćivanje pozicije i stjecanje novih saveznika.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci, pazite da se ne spetljate s pojedincem kojeg se kasnije nećete moći tako lako riješiti. U dugim vezama doći će do buđenja romantike. Snalažljivost i elokvencija pomoći će vam da se predstavite u najboljem svjetlu prilikom održavanja važnih sastanaka i razgovora. Moguće je započinjanje ili proširenje suradnje s inozemstvom.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kod Rakova je moguć flert s kolegom, no bojat ćete se uredskih tračeva pa ćete kriti vaš odnos od ostalih suradnika. Vezanim Rakovima partner će zamjeriti nedostatak nježnosti i smisla za romantiku. Iako će doći do porasta obaveza, to vam neće stvarati problem jer ćete se moći osloniti na kolege. Mogli biste prijeći na drugi posao ili pronaći dodatni izvor zarade.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima u vezi neće nedostajati razloga za zadovoljstvo. Partner će vam poklonom ili sitnim znakom pažnje pokazati koliko vas voli. Samci, povećana je mogućnost zaljubljivanja na prvi pogled i započinjanja nove veze. Smatrat ćete da niste nagrađeni za trud koji ulažete u rad. Ne pokušavajte šefu vikom i ucjenama ukazati na to da vas podcjenjuje, već ga radije zadivite dobrim rezultatima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će usmjeriti pažnju na uljepšavanje doma i brigu o ukućanima. Skladan obiteljski život bit će nužan za vašu psihofizičku stabilnost, no pokoji sukob nećete moći izbjeći. Radna zaduženja stvarat će vam probleme. Sve će vam biti teško i naporno, a dodatno ćete si zakomplicirati situaciju inzistiranjem na detaljima. Ne oklijevajte potražiti pomoć ili odgodu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama je tjedan kao stvoren za nove susrete. Nemojte odbijati pozive na izlazak jer biste mogli propustiti priliku da upoznate nekoga tko će vam se svidjeti. Vezani će se s partnerom često svađati, no sukobi neće ugroziti njihov odnos, već će doprinijeti buđenju strasti. Neće vas krasiti dobra sposobnost procjenjivanja pa su mogući gubici zbog loših ulaganja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će partneru iskazivati naklonost konkretnim djelima, a ne riječima. Počet ćete raditi na rješavanju stambenog pitanja i biti zaokupljeni obiteljskim obavezama, no ne zaboravite odvojiti koji trenutak za romantiku. Usmjerit ćete se na učvršćivanje pozicije, no neće sve ići po planu. Neki nepredviđeni problemi stavit će na kušnju vaše strpljenje i profesionalnost pa ćete morati vježbati samokontrolu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koketni i slatki, Strijelci će se rado upuštati u flert. Nitko vam neće moći odoljeti, a nekome ćete toliko zavrtjeti glavom da neće odustati dok ne dobije vaš broj mobitela. U plodnom ste razdoblju u kojem biste se trebali odvažnije boriti za svoje ciljeve. Smatrate li da zaslužujete povišicu ili promaknuće, pravi je trenutak za obraćanje šefu, a uspjeh očekuje i one koji planiraju osamostaljenje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima se pomirenje s bivšim partnerom neće pokazati lošom odlukom. Oboje ste sada zreliji i mudriji pa nećete ponavljati pogreške koje su dovele do kraha vaše veze. Primit ćete povrat duga ili honorar koji je kasnio, dok će neke razveseliti nagrada za dobro obavljen posao. Planirate li se upuštati u kupoprodaju nekretnine, savjetuju vam se oprez, strpljenje i promišljenost.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će prema drugima biti topli, ljubazni i šarmantni pa ne čudi što će biti omiljeni u društvu. Samci bi mogli pronaći ljubav tamo gdje je nisu očekivali – u nekome koga već dugo smatraju bliskim prijateljem. Kolege će se oslanjati na vas i često tražiti vaše mišljenje. Rado ćete im pomagati i uživati u spoznaji da ste cijenjeni. Ovo je tjedan u kojem je moguća promjena posla, osamostaljenje ili povećanje plaće.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Beznačajna prepirka iznijet će Ribama na površinu ljubavne probleme koje dugo potiskuju. To će biti idealna prilika da poradite na njihovom rješavanju. Pođe li vam to za rukom, odnos s partnerom postat će čvršći i kvalitetniji. Obavite važne zadatke u prvom dijelu tjedna jer ćete nakon srijede osjetiti zasićenje obavezama i potrebu za usporavanjem ritma. Izbjegavajte upuštanje u velike troškove bez pomnog razmišljanja.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia