U ŠETNJI STRADUNOM

Blanka Mateša voli dizajnerske komade, a u oko upada kultna torbica

02.02.2024 u 19:15

Bionic
Reading

Ovih dana u Dubrovniku je sve u slavljeničkom raspoloženju i to povodom sutrašnjeg dana grada i velike fešte za svetog Vlaha, a dobro raspoloženje u gradu nije propustio ni nedavno vjenčani par - Blanka Kačer i Zlatko Mateša, koji su uživali u šetnji Stradunom

Dubrovački fotografi danas su imali pune ruke posla, budući da su se zbog sutrašnje proslave svetog Vlaha, zaštitnika grada, u grad slili brojni poznati.

U šetnji Stradunom nije im promaknuo ni poznati par - dugogodišnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer Zlatko Mateša u pratnji svoje 30 godina mlađe supruge Blanke Kačer.

Upravo je Blanka i njezin stajling zapeo mnogima za oko, iz kojeg se jasno vidi njezina ljubav prema skupocjenim, dizajnerskim komadima.

UGODNO S KORISNIM

Stradunom šetali Milanović, Mateša sa suprugom, a stigla je i Josipa Pleslić ex Rimac

Pogledaj galeriju

Za Stradun je odabrala kratki kaput s kapuljačom po kojem je ispisan jasno vidljiv logo Louis Vuittona, a ovaj model izrađen je od raskošne mješavine vune i svile s kožnim obrubom, a za poseban dojam tu je i remen kojim se naglašava struk.

S istim potpisom Louis Vuittona bile su i bezvremenske kožne salonke i to njihov model Heartbreaker prepoznatljiv po zlatnom logu V na prednjem dijelu.

Bile su tu i mnogima već dobro znane Fendijeve sunčane naočale, no ono što nije promaklo oštrom oku onih najvećih zaljubljenica u modu, kultna je Chanelova klasična torba s preklopom, koja je Blanki zadavala probleme, budući da je, u trenutku kada ju je fotograf usnimio, pokušavala nešto izvaditi iz iste, pazeći da se sav sadržaj ne rasipa po Stradunu.

Podsjetimo, par se vjenčao u tajnosti početkom prosinca 2023. godine, a zbog mlađe Blanke Mateša se odlučio za crkveno vjenčanje. Zlatko Mateša inače iza sebe ima tri braka - s prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka. Nakon nje je 13 godina bio u braku s Jasnom, a kćer Ela rodila mu se tijekom 13-godišnjeg braka sa Sanjom Gregurić.

Prije veze i braka s Blankom Kačer, bio je u vezi s 12 godina mlađom uglednom epidemiologinjom Dijanom Mayer. Deset godina bio je s osječkom menadžericom Bojanom Maglaić, a prije nje bio je u vezi s manekenkom Tujom iz Mongolije.

Blanka je bila u braku s profesorom Hrvojem Kačerom koji je preminuo nakon teške bolesti početkom prošle godine.