moderan brak

Supružnici Mateša žive na dvije adrese, u Splitu i Zagrebu: 'Ništa nam nije problem'

14.12.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Nekoliko mjeseci nakon što je otkriveno da je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora u novoj vezi s pročelnicom Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, par je početkom prosinca izmijenio i bračne zavjete

Blanka Kačer, 30 godina mlađa supruga Zlatka Mateše otkrila je da ne žive zajedno, već na dvije adrese – u Zagrebu i Splitu.

'Oboje volimo i Split i Zagreb i uživamo biti zajedno u oba grada. Uspijevamo uskladiti sve obaveze bez problema. Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu, ako ja tada imam obaveze u Splitu. Također, ja dođem u Zagreb. Ništa nam nije problem. Sada smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada', ispričala je Blanka za Slobodnu Dalmaciju.

PREDSTAVA U KOMEDIJI

Šaputanja u kazalištu: Zlatko Mateša na premijeru stigao sa svojom Blankom

Pogledaj galeriju

Pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo uzela je prezime Mateša. Podsjetimo, za njihovu vezu se doznalo u rujnu kad su skupa bili u Mongoliji, a nisu stigli na medeni mjesec zbog obaveza. Potvrdili su da u vezi nedugo nakon što se doznalo da je Mateša prekinuo dugogodišnju vezu s 12 godina mlađom partnericom, epidemiologinjom Dijanom Mayer. Blanka je prije Zlatka bila u braku s profesorom i pravnikom Hrvojem Kačerom, koji je preminuo u siječnju ove godine.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'