NJEGOV ČETVRTI BRAK

Za ljubav nikad nije kasno: Zlatko Mateša oženio 30 godina mlađu Blanku Kačer

04.12.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Nakon samo nekoliko mjeseci veze Zlatko Mateša i Blanka Kačer shvatili su da su suđeni jedno drugome, zbog čega su proteklog vikenda, u jednoj zagrebačkoj crkvi, svoju ljubav odlučili ozakoniti pred Bogom

Kako su za Slobodnu Dalmaciju potvrdili sami mladenci, proteklog vikenda u jednoj zagrebačkoj crkvi pred Bogom su svoju vezu ozakonili Zlatko Mateša i Blanka Kačer.

'Prvi put sam se vjenčao u crkvi. Vjenčali smo se čim smo shvatili da je to nešto lijepo za nas', rekao im je Zlatko Mateša, na što je novopečena gospođa Mateša dodala da su oni 'rođeni vjenčani'.

Inače, dugogodišnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer iza sebe ima tri braka, a početkom rujna doznalo se ne samo da je prekinuo vezu s 12 godina mlađom uglednom epidemiologinjom Dijanom Mayer, već da je već u vezi s pročelnicom Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljicom Studija za sportsko pravo, Blankom Kačer.

PREDSTAVA U KOMEDIJI

Šaputanja u kazalištu: Zlatko Mateša na premijeru stigao sa svojom Blankom

Pogledaj galeriju

S plavokosom Blankom već je bio i u Mongoliji, zemlji koju rado posjećuje jer je tamo i počasni konzul.

Prisjetimo se, prije negoli je započeo vezu s Dijanom Mayer, Zlatko Mateša prekinuo je desetogodišnju vezu s osječkom menadžericom Bojanom Maglaić, a prije nje bio je u vezi s manekenkom Tujom iz Mongolije.

Iza sebe ima i tri braka - s prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka. Nakon nje je 13 godina bio u braku s Jasnom, a kćer Ela rodila mu se tijekom 13-godišnjeg braka sa Sanjom Gregurić. Premda nerado priča o svom privatnom životu, poznato je da sa svojim bivšima ostaje u dobrim odnosima.