iskopiraj stajling

Blake Lively i Nina Badrić dijele ljubav prema istim trendi komadima

14.09.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Žene su davnih dana prisvojile odijela, pa danas ne možemo ni zamisliti kako bi naš život izgledao bez da u ormaru nemamo barem jedno trendi odijelo, no u posljednje vrijeme pojavio se novi trend poslovnog odijevanja - trodijelna odijela bez sakoa, odnosno hlače u kombinaciji s prslukom. Nina Badrić i Blake Lively među prvim slavnim ljepoticama su se pomamile za ovim novim trendom

Nakon što je Nina Badrić prije dva dana na društvenim mrežama osvanula u bijelom odijelu s potpisom španjolskog brenda Zara, u vrlo sličnom izdanju samo dan poslije zablistala je glumica Blake Lively.

Slavna tračerica viđena je kako napušta poznati njujorški hotel i odlazi ka NBC-jevom studiju na snimanje emisije 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', odjevena u baršunasto crno odijelo sastavljeno od prsluka i hlača, koje je iskombinirala s crnim kožnim oksfordicama.

  • +10
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom snimanja talk showa glumica se presvukla u šljokičaste štikle s potpisom omiljenog dizajnera Christiana Louboutina, začinivši stajling crnim odijelom ukrašenim cirkonima.

Hlače u kombinaciji s prslukom od odijela trenutno su isplivali na površinu kao jedna od omiljenih poslovnih kombinacija koja laska figuri i istovremno izgleda ženstveno, profesionalno i seksi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#rtlzvijezde💙🍀💙

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Iskopiraj stajling