ne propustite priliku

Black Friday donosi najveće iRobot popuste u godini!

24.11.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Uzbudljivi trenutak je napokon došao – Black Friday je stigao, donoseći sa sobom vrhunske ponude, vrtoglave popuste i nevjerojatne prilike za obilazak omiljenih trgovina! Svake godine, ova rasprodaja označava početak blagdanske sezone i priliku za kupce da pronađu nevjerojatne popuste na širokom spektru proizvoda. U srcu ove komercijalne ludnice, Black Friday nudi priliku za pametne uštede, uzbuđenje otkrivanja fantastičnih ponuda i, naravno, radost darivanja.

U doba kada brzina života postaje nezaustavljiva, iRobot je odlučan u namjeri da vaš dom prilagodi ovim tempom, nudeći pametna rješenja koja nadmašuju očekivanja. Nastavljajući svoju misiju čišćenja s preciznošću i učinkovitošću, iRobot donosi inovacije koje će vas ostaviti bez daha. Zaronimo dublje u svijet inovacija i izvanrednih ponuda jer iRobot ne donosi samo tehnološku revoluciju u vaš dom, već i nevjerojatne prilike za Black Friday uštede. Upoznajte naše vrhunske proizvode i otkrijte kako inteligentna čišćenja mogu postati sastavni dio vaše svakodnevice, uz popuste koje ne želite propustiti.

Roomba Combo i8(i8176)

Roomba Combo serije i8 robotski usisavač + perač dizajniran je za suho ili istovremeno suho i mokro čišćenje podova, uz jednostavno mijenjanje spremnika. Ovisno o tome koji Roomba Combo spremnik ubacite vaš će robot automatski otkriti je li vrijeme za usisavanje ili istovremeno usisavanje i brisanje podova. Roomba Combo i8 robotski usisavač i perač ne samo da ima 10x veću snagu usisavanja od Roomba serije 600, već se može pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja... Iskoristite BLACK FRIDAY popust te kupite Roombu Combo i8(i8176) po akcijskoj cijeni od 449,90 € (redovna cijena 599,90 €).

Roomba Combo i8+(i8576)

Roomba Combo i8+ je prošireni model koji dolazi s Clean Base® bazom za automatsko pražnjenje spremnika koji do 60 dana pohranjuje usisanu prljavštinu i ostatke u AllergenLock™ vrećice, što znači da ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Iskoristite popust te kupite Roombu Combo i8+(i8576) po akcijskoj cijeni sada od 599,90€ (redovna cijena 799,90€).

Roomba Combo j9+(c9758)

Dizajniran da se uhvati u koštac s prljavštinom, dlakama kućnih ljubimaca i prašinom s neusporedivom preciznošću. Njegov 4-stupanjski sustav čišćenja i jedinstvene dvostruke gumene četke pružaju 100% snažnije usisavanje i ribanje pod pritiskom. Posjeduje jedinstveni sustav brisanja s automatskim uvlačenjem koji podiže krpu sve do vrha robota kada detektira tepih, sprječavajući močenje tepiha.

Uz Dirt Detective, Roomba Combo j9+ predviđa potrebe čišćenja za svaku prostoriju u domu, automatski prilagođava postavke i prvo čisti najprljavije prostorije na temelju prošlih čišćenja tako da korisnici nikada ne moraju planirati gdje će čistiti. Za rješavanje mrlja na tvrdim podovima, SmartScrub pojačava napor te radi veći broj prolaza prostorijom dok vrši pritisak prema dolje. Kada završi s čišćenjem, Roomba Combo j9+ se vraća na mali i elegantni Clean Base Automatic Dirt Disposal gdje se automatski prazni do puna dva mjeseca. Clean Base® Auto-Fill Dock osigurava da Vaš robot uvijek ima ono što mu je potrebno za obavljanje posla bilo da se radi o pražnjenju prljavštine nakon 60 dana ili dopunjavanju tekućine nakon 30 dana. Iskoristite popust te kupite Roombu Combo j9+(c9758) po akcijskoj cijeni sada od 1.199,90€ (redovna cijena 1.399,90€).

Nemojte propustiti priliku za transformaciju svog doma uz vrhunsku tehnologiju po nevjerojatnim cijenama. Požurite i iskoristite veliku Black Friday ponudu iz iRobota jer količine su ograničene! Akcija vrijedi od 24.11.2023. do 27.11.2023. na iRobot prodajnim mjestima (iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu) te u web trgovini www.irobot.hr.

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Eurorobotom.