NA PUTU PREMA DOLJE

Bivša teen zvijezda izvrijeđala i - majku!

02.07.2013 u 16:04

Bionic
Reading

Nekadašnja teen zvijezda potpuno je izgubila kompas!

Amanda Bynes (27) koja nekoliko mjeseci puni stupce svojim skandaloznim ponašanjem i vrijeđanjem slavnih na Twitteru, nastavlja s istom praksom.

Nakon Drakea, Miley Cyrus, Lancea Bassa, Jay-Z-ja i Jenny McCarthy te Rihanne, na njezinom su se udaru našli i članovi njezine obitelji, mama Lynn i sestra Jillian!

'Moja mama Lynn je stara i ružna. Želi očajnički moju pozornost. Ostavi me na miru', napisala je Amanda, no kasnije je ipak izbrisala taj post s Twittera. Nije poštedjela ni sestru Jillian za koju je napisala da ima ružno lice.

Njezin prijatelj Jonathan Jaxson kaže da je glumica i pjevačica potpuno izgubljena te da se okružila osobama koje joj ne misle dobro, već je koriste za svoju promociju.

'To je zbilja tužno, u ovom trenutku njezin najbolji i najiskreniji prijatelj je psić. Svi je žele iskoristiti za svoju osobnu promociju budući da je najavila snimanje albuma. Udaljila se od svoje obitelji. Oni pokušavaju doći do nje, no Amanda ih izbjegava. Odselila se u New York kako bi bila što dalje od njih', kaže Jonathan koji je zabrinut za Amandu. Dodao je da vidi sličnost s ponašanjem nesretne Amy Winehouse

Osim uvredljivih poruka, Amanda je svoje sljedbenike na Twitteru zabavljala i bizarnim fotografijama te najavljujući bezbroj plastičnih operacija. Posrnulu zvijezdu mediji uspoređuju s Lindsay Lohan i Britney Spears koje su pukle zbog tereta slave. Njezin prijatelj Jaxson misli da joj pod hitno treba pomoći.

Kombinacija frustracija, usamljenosti, opijata i želje za promocijom putem društvenih medija mogla bi na kraju kobno završiti, piše Daily Mail.