AUKCIJA

Biste li kupili putovnicu Whitney Houston za 6.000 dolara?

30.05.2012 u 16:41

Bionic
Reading

Aukcijska kuća ponudit će na prodaju stvari preminulih zvijezda, a među zanimljivim predmetima naći će se i ogrtač Amy Winehouse koji je pjevačica nosila u spotu 'Rehab'. S obzirom na to da je unikatan, njegova cijena kreće od 16 tisuća dolara

Aukcijska kuća Julien ponudit će sljedeći mjesec na prodaju stvari preminulih zvijezda. Među mnogim predmetima naći će se emotivno pismo kralja popa Michaela Jacksona, putovnica Whitney Houston, ogrtač Amy Winehouse...

Neposredno prije tragične smrti, Michael Jackson napisao je pismo bivšoj supruzi Lisi Marie Presley s kojom je bio u braku od 1994. do 1996. godine.

'Stvarno mi treba odmor. Nisam spavao četiri dana. Treba mi samoća, želim se udaljiti od telefona i poslovnih ljudi. Moram se pobrinuti za svoje zdravlje. Lud sam za tobom', napisao je Michael Lisi. Vrijednost ovog pisma procijenjena je na tisuću i dvjesto dolara.

Na aukciji će se naći i stare putovnice Whitney Houston, što je izazvalo veliko iznenađenje i zanimanje jer diva je preminula u veljači ove godine, a obitelj se već odrekla osobnih stvari. Putovnica koja je bila valjana do 1984. godine imat će početnu cijenu od šest tisuća dolara.

Među zanimljivim predmetima naći će se i ogrtač Amy Winehouse koji je pjevačica nosila u spotu 'Rehab'. S obzirom na to da je unikatan, njegova cijena kreće od 16 tisuća dolara.