VLATKA POKOS O POKLONIMA:

'Biram samo kvalitetu'

19.12.2011 u 12:41

Bionic
Reading

Vlatka Pokos javnosti je poznatija kao voditeljica nego pjevačica, ali glazba je njezina prva ljubav. Vlatka se veseli nastupu na koncertu Zvijezde Hit recordsa, ali i Božiću koji će provesti s bakom

Vlatka Pokos po prvi put će nastupiti u Domu sportova na koncertu Zvijezde Hit recordsa, koji će se u srijedu održati četvrti put zaredom. Večernji list piše da Vlatka još nije odustala od glazbe te vrijedno radi na novim pjesmama.

'Bolje je ne izdati ništa nego nešto što ne valja. Odabirem samo kvalitetne stvari i nisam za ovaj današnji pop koji nalikuje na cajke. Ja bih najradije radila s Matijom Dedićem', iskreno je rekla Vlatka i dodala da je uvjerena da u glazbi može još mnogo toga pokazati.

Pjevačica se jako veseli i blagdanima. Kaže kako nema obitelj u Zagrebu, ali ima drage ljude s kojima rado provodi božićno vrijeme. Vlatka nije vična pečenju kolača, ali nikada ih ne nedostaje jer ih dobije od prijateljica na dar.

'Bit Božića nije u novcu nego u zajedništvu. Darujem samo nekolicinu dragih ljudi i pazim da to bude nešto trajno tako da me se uvijek sjete', rekla je pjevačica.