ŽELJKO ŽNIDARIĆ:

'Bio sam glup i nasjeo na njene čari'

29.02.2012 u 09:18

Bionic
Reading

Bivši muž Mije Begović, Željko Žnidarić, dao je medijima svoju stranu priče te ističe da je pohlepa učinila Miju ženom koju ne prepoznaje

Sinoć je Mia Begović odustala od prosvjednog sjedenja ispred stana u Masarykovoj 26 te otišla spavati u svoj drugi stan u Nodilovoj. Nakon toga Željko Žnidarić je Jutarnjem listu ispričao svoju stranu priče.

Mia već danima izvodi svoju predstavu života za koju je sama napisala scenarij i režiju. Ništa joj nije sveto niti će birati sredstva da dođe do cilja, makar ostala bez nogu i ruku. Ovakvo ponašanje je suludo. Ima stan od kazališta Kerempuh u Nodilovoj, gdje živi sve ove godine. U ovom stanu nikad nije živjela, tek je povremeno navraćala dok smo bili u braku. Ona se s puta vratila u Nodilovu, a tek kad sam joj rekao da sam promijenio brave i da mi više ne dolazi u Masarykovu, nakon nekoliko dana pojavila se s koferima ovdje i glumi da je netom došla s puta da bi ispala žrtva. Njenoj pohlepi nema kraja. Kupio sam joj stan na Šalati, na adresi Jagodnjak 17, prepisao sam joj pola vikendice, a ona mi nakon razvoda sad želi uzeti i ovaj stan koji sam kupio tri godine prije nego sam je upoznao', rekao je Željko te dodao da će joj vratiti stvari koje joj pripadaju. Riječ je o osam bundi, 112 haljina, torbama, cipelama i gaćicama.

Žnidarić se grozi što se ponavlja slučaj PokosRadeljak.

'Ne prepoznajem ženu koju sam oženio. Njezina pohlepa napravila je ovo od nje. Želi svu moju imovinu i novac, a meni bi ostavila dugove. E, tako ne može. Misli da sam joj zadnja šansa u životu da se opari, a ja sam bio glup i nasjeo na njene čari. Više mi se to nikada neće dogoditi, pa nisam ja Bernie Ecclestone', dodao je Željko.