raspričala se

Danijela Martinović otkrila što joj je dečko Josip rekao na prvom susretu i čime ju je osvojio

27.07.2023 u 09:30

Bionic
Reading

Pjevačicu je nakon dugogodišnje veze s Petrom Grašom upoznala muškarca koji joj je promijenio život. Sretnija nego ikada prije otvoreno je progovorila o tome čime joj je inspektor Josip Plavić, privukao pažnju

Danijela Martinović je policijskog inspektora Plavića upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

'Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umjesto 'doviđenja', rekao mi je: 'Neka vas prati osmijeh.' Odmah sam znala da je riječ o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvijek pronađe način i svemu pristupa temeljito', rekla je za Story.

Josip je, inače, iskusan bajker, a Splićanka je s njim otkrila čari vožnje quadom. Njezinog novog dragog, kaže, zanima mnogo toga. Igrao je paintball, imao je rock bend za koji je skladao većinu pjesama, a kuhanje ga opušta pa je, otkrila je, često iznenadi svojim malim kulinarskim čarolijama. Uz to, ponekad putuje sa njom na koncerte, kada mu obaveze to dopuštaju.

  • +2
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL