'manje je više'

Bezvremenski komadi uvijek su dobar izbor: Angelina Jolie plijenila elegancijom na predstavljanju svoje nove knjige

14.10.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Svojim brojnim uspjesima Angelina Jolie ovih dana pridodala je i knjigu napisanu u suradnji s odvjetnicom za ljudska prava, Geraldine Van Bueren. Na njezinom predstavljanju u Los Angelesu plijenila je pozornost u još jednom elegantnom izdanju u nizu

'Know Your Right and Claim Them' naslov je knjige Angeline Jolie i Geraldine Van Bueren - jedne od izvornih autorica UN-ove Konvencije o pravima djeteta iz 1989. godine, a stvorena je s ciljem osposobljavanje djece diljem svijeta za sigurno osporavanje nepravdi.

Nakon što je prije tjedan dana lansirana u prodaju, Angelina Jolie odlučila ju je promovirati u knjižari Skylight u Los Angelesu, a vojsku obožavatelja i fotoreportera koji su ju dočekali ispred nje pozdravila je u sebi svojstvenom izdanju.

Vremena kada je značajno eksperimentirala s modom daleko su iza holivudske zvijezde i humanitarke. Posljednjih godina velika je pristalica modnog minimalizma i nošenja odjevnih komada bezvremenskog izgleda, a potvrdila je to i tijekom predstavljanja vlastite knjige.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Rebels4 Causes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U knjižari u Los Angelesu Jolie se pojavila u elegantnoj, jesenskoj kombinaciji stvorenoj od sive veste opuštenog kroja i bijele suknje dužine midi koja je suptilno naglaslla njezinu figuru.

Klasične salonke u boji nude i siva torba tote na rame komadi su kojim je zaokružila svoje novo izdanje uz nezaobilaznu masku na licu.