HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Nakon otvaranja profila na Instagramu: Angelina Jolie plijenila elegancijom u haljini omiljenog kroja

24.08.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Slavna oskarovka i humanitarka brojne je iznenadila kada se preko vikenda odlučila pridružiti Instagram zajednici, a samo 24 sata bila su dovoljna da njezin profil zaradi gotovo 9 milijuna pratitelja

Iako njezini brojni kolege iz holivudske industrije već dugi niz godina imaju vlastite profile na Instagramu, 46- godišnja Angelina Jolie tek sada ga je odlučila otvoriti.

Kolikom je atrakcijom postala na jednoj od najutjecajnijih društvenih mreža na svijetu dovoljno govori podatak da je u 24 sata od otvaranja profila uspjela skupiti gotovo 9 milijuna pratitelja, a nakon ovog poteza dežurnim paparazzima nije promaknula na ulicama Zapadnog Hollywooda.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vjerna svom elegantnom silu i filozofiji 'manje je više', Jolie ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Hlače visokog struka i širokih nogavica kakve posljednjih tjedana preferira nositi zamijenila je u prilog nošenju dugog, lepršavog modela haljine kakvima je inače sklona.

Njezin odabir ovoga puta pao je na crnu verziju sa šišmiš rukavima, a nju je stilizirala sivim modelom kožne torbe na rame dok je na stopalima nosila lakiranu bež verziju prepoznatljivih salonki s potpisom Christiana Louboutina.

  • +20
Crne haljine za svaki dan Izvor: Promo fotografije / Autor: promo