ZA ČISTU PETICU

Bezvremenska elegancija: Jadranka Đokić očarala u klasičnoj kombinaciji koja nikad neće izaći iz mode

08.07.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Naša istaknuta filmska, kazališna i televizijska glumica Jadranka Đokić redovito briljira kad su u pitanju njezini modni odabiri

Na svečanoj dodjeli nagrade Vladimir Nazor za najbolja umjetnička ostvarenja u RH koja se održala u Zagrebu nije nedostajalo glamuroznih izdanja naših slavnih uzvanica.

Pravo osvježenje predstavljao je stajling naše hvaljene glumice Jadranke Đokić, TV gledateljima najpoznatije po ulozi simpatične sestre Helge u seriji 'Naša mala klinika' koja je sve oduševila chic izdanjem za koje je dobila bezbroj pohvala.

Bijela je boja ljetni klasik, a da se savršeno slaže s osunčanim tenom pokazala je i višestruko nagrađivana glumica koja je i sinoć slavila na dodjeli nagrada na ljetnoj pozornici HRT-a u Zagrebu.

Jadranka se odlučila za klasično žensko odijelo, spoj sakoa koji prati liniju tijela i elegantnih širokih hlača dokazavši kako se radi o nenadmašnoj kombinaciji koja nikad neće biti out.

Odličan večernji stajling nadahnut minimalizmom zaokružila je kosom podignutom u punđu i nude make upom.

Inače, Đokić je sinoć nagrađena za uloge Nastasje Filipovne u predstavi 'Idiot' F. M. Dostojevskog i Maše u predstavi 'Tri sestre' B. Jelčića u HNK-u u Zagrebu.

Nagradu Vladimir Nazor' dodjeljuje Republika Hrvatska za najbolja umjetnička ostvarenja na području književnosti, glazbe, filma, likovnih i primijenjenih umjetnosti, kazališne umjetnosti te arhitekture i urbanizma u Hrvatskoj. Nagrada se dodjeljuje kao godišnja nagrada i kao nagrada za životno djelo.

  • +27
Dodjela nagrade 'Vladimir Nazor' Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX