NICOLE SCHERZINGER

Bez trunke šminke: Najpoznatija članica Pussycat Dollsa u izdanju u kakvom se rijetko viđa

22.04.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Baš poput svojih poznatih kolegica i Nicole Scherzinger, najeksponiranija članica Pussycat Dolls koja je nakon odlaska iz benda napravila impresivnu solo karijeru, u posljednje vrijeme ne izlazi iz casual stajlinga

Iako je dobro poznata po izazovnim stajlinzima, Nicole je ovoga puta pokazala svoje dosad neviđeno izdanje.

Lijepu crnku ulovili su fotografi na parkingu u Los Angelesu u za nju posve neuobičajenom outfitu.

Nicole (41) je iskombinirala izblijedjele traperice legendarnog Levi'sa podvrnutih nogavica sa sivim T-shirtom vintage stila s ukrasnim rupama, a na nogama je imala praktične ravne natikače.

  • +3
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kosu je nosila raspuštenu, a iako je ova lijepa Amerikanka uvijek pomno dotjerana, ovoga se puta pokazala u au naturel izdanju bez imalo make upa na licu.

Iako su djevojke iz benda ovoga proljeća trebale krenuti na veliku turneju, globalna pandemija ih je spriječila u tome pa su morale otkazati najavljeni reunion kojem su se veselili njihovi brojni obožavatelji.

To bi bio njihov veliki povratak na glazbenu scenu nakon 10 godina stanke, a turneja pod nazivom SoPop2020tour trebala je započeti 5. travnja u Dublinu, a završiti 17. travnja u Londonu.

Bend je 2005. debitirao albumom PCD, a osim Nicole članice Pussycat Dolls su: Ashley Roberts, Jessice Sutta, Carmit Bachar i Kimberly Wyatt.