NE SKRIVA NEDOSTATKE

Bez ikakvog uljepšavanja: Selena Gomez najbolji je model za svoju kolekciju kupaćih kostima

09.07.2021 u 20:19

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Selena Gomez je u suradnji s brendom LaMariette lansirala vlastitu kolekciju kupaćih kostima. Kolekcija slavi činjenicu da su sva tijela lijepa pa je za potrebe kampanje ljepotica sama uskočila u modele svojih kupaćih kostima i hrabro pokazujući svoje nedostatke odradila promotivnu kampanju

Selena je u suradnji s osnivačima brenda LaMariette, svojom prijateljicom Theresom Mingus i Morganom Brutocao, osmislila kolekciju kupaćih kostima u šest različitih stilova, a svima im je zajednički živopisan aura print.

Za potrebe promotivne kampanje Selena je sama uskočila u modele koje je dizajnirala. Sve je snimljeno na film, bez naknadnih popravaka nedostataka, čime je ljepotica svojim primjerom podržala ideju kolekcije 'LaMariette x Selena Gomez' da su sva tijela lijepa.

'Kod ovog brenda mi se sviđa što slavi žene koje bezuvjetno vole svoje tijelo, dajući si draž koju zaslužuju. Nadam se da ga volite kao i ja', napisala je Selena na Instagramu.

'Theresa, Morgan i ja jako volimo biti na otvorenom pa nam je bilo stvarno zabavno igrati se oko stvaranja kupaćih kostima', rekla je o svojoj suradnji s mosnim brendom Selena pa pojasnila kako je u kreativnom procesu odabrala dizajn kolekcije.

'Nakon pregledavanja uzoraka, ljubičasta boja mi je bila favorit. Htjela sam se kloniti crvene i bijele koje su mi se nekada sviđale', rekla je dizajnerica.

'Ljubičastu sam osjećala potpuno drugačije, a onda smo tu i tamo dodavali boje poput zelene ili neonskih boja. Stvarno postaje vaše vlastito odijelo, kako god ga nosili', kaže o svojoj kolekciji Selena.

  • +13
LaMariette x Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: La Mariette / Planet / Profimedia

Kupcima su na raspolaganju gornji dijelovi bikinija s bratelama ili s trokutima, dva različita donja dijela kupaćeg kostima, jednodijelni kupaći s vezanjem na leđima, sarong i gornji dio koji se križa oko vrata.

Svi modeli dolaza u aura bojama, a linija je dostupna u veličinama od XS do XXL.  Cijene se kreću od 300 do 750 kuna.

'Aura print nadahnut je Selenom, jer njezina aura sjaji u svemu što radi. Naša je želja da i drugi osjete tu vrstu transformativnog osjećaja biti najautentičnijim', rekao je suosnivač LaMariette Morgan Brutocao i dodao kako je bilo nevjerojatno zadovoljstvo biti u mogućnosti diajnirati grafiku koja utjelovljuje Selenino ogromno samopuzdanje.