DRASTIČNA PROMJENA

Sve je uspjela iznenaditi: Selena Gomez oprostila se od imidža brinete

23.04.2021 u 23:05

Bionic
Reading

Dugi smeđi uvojci postali su zaštitnim znakom pjevačice i glumice Selene Gomez, no slavna 28- godišnjakinja brojne je uspjela šokirati osvanuvši ko platinasta plavuša na Instagramu

'Novi izgled. Još samo trebam odabrati pravu boju ruža i rumenila s potpisom Rare Beauty', napisala je ispod selfie fotografije Selena referirajući se na svoj drastično drukčiji izgled i vlastiti beauty brend.

Iako su ju brojni navikli viđati kao brinetu, ovo nije prvi put da je odlučila eksperimentirati s plavim nijansama kose, a navedeno je posljednji put učinila 2017. godine.

'Blondlena se vratila', 'Nisam je ni prepoznao' samo su neki od komentara vojske fanova Selene Gomez ispod najnovije fotografije.

Većina dama koje su prelazile iz tamnije u svjetliju boju kose dobro znaju da navedeni proces iziskuje puno vremena provedenog na frizerskom stolcu, a take je bilo i u slučaju bivše Disneyjeve zvijezde.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Do postajanja platinastom plavušom, Selena je na frizerskom stolcu morala provesti osam sati, a iskorišteno je 200 folija i nekoliko posuda s izbjeljivačem, javnosti su otkrile njezine koloristice Nikki Lee i Riawna Capri.

'Pobrinuli smo se da postoji jednaka ravmoteža hladnog i toplog kako bi se nijansa plave u potpunosti prilagodila njezinom tonu kože', istaknuo je frizerski dvojac.