U NOVOM INTERVJUU

Selena Gomez progovorila o bivšim vezama i svaku proglasila 'prokletom'

23.06.2021 u 17:43

Bionic
Reading

Osim pjevačkim, glumačkim uspjesima, ali i zdravstvenim problemima, pop zvijezda Selena Gomez posljednjih je godina punila medijske stupce svojim ljubavnim vezama od kojih su najveći odjek u javnosti imale one s kanadskom pop senzacijom Justinom Bieberom i r'n'b zvijezdom The Weekendom

Upravo o njima 23- godišnja zvijezda odlučila je iskreno progovoriti za australsko izdanje modne biblije Vogue izjavivši kako vjeruje da su sve njezine veze bile 'proklete' te kako se u njima nikada nije osjećala 'ravnopravnom' s bivšim partnerima.

Tijekom proteklog desetljeća, Gomez je punila medijske stupce vezama s 27- godišnjim kolegom Justinom Bieberom i 31- godišnjim The Weekendom i premda u intervjuu nikoga nije prozvala, priznala je kako se s niti jednim partnerom nije osjećala ravnopravnom.

'Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama i smatram da je većina mojih ljubavnih iskustava prokleto', iskreno je progovorila Gomez pritom se referirajući na svoj prošlogodišnji album koji je, poput vlastite linije beauty proizvoda, nazvala 'rare'.

Upravo ta riječ, koja u prijevodu znači 'rijetko', za Selenu ima sentimentalno značenje.

  • +3
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

'Pretpostavljam da sam trebala pronaći značenje te riječi za sebe. U vezama sam se osjećala toliko 'malom' i nikada nisam imala ravnopravan odnos s partnerom, a upravo sam samoj sebi rekla da je to ono što želim osjećati prema sebi', dodala je priznavši kako je otkako se proslavila kao Disneyjeva zvijezda četiri puta završavala u centru za liječenje zbog narušenog mentalnog zdravlja.

U vezi s kanadskom pop senzacijom Justinom Bieberom, Selena je bila od 2011. godine, a tijekom godina nerijetko su prekidali i mirili se da bi svojoj ljubavi izrekli posljednje zbogom 2018. godine. Nekoliko mjeseci nakon njihovog prekida, Bieber je pronašao sreću u naručju 'it' djevojke Hailey Baldwin s kojom je ubrzo vjenčao.

Nakon veze s Justinom Bieberom, Selena Gomez započela je 10- mjesečnu vezu s pjevačem The Weekendom, a on se nakon njihovog prekida ponovno vratio svojoj bivšoj djevojci, američkom modelu Belli Hadid.

Selena trenutno solira te se odlučila u potpunosti posvetiti karijeri pjevačice i vlasnice beauty brenda Rare.