PRVA KĆER AMERIKE

Besprijekorno dotjerana Ivanka Trump u Japanu se odužila za Melanijin izostanak

28.06.2019 u 17:35

Bionic
Reading

U japanskom gradu Osaki započeo je dvodnevni summit G20. Na sastanak sa svjetskim čelnicima američki predsjednik Donald Trump zaputio se u društvu kćeri Ivanke Trump i njezina 38- godišnjeg supruga Jareda Kushnera koji obavlja dužnog višeg Trumpova savjetnika

Iako se pretpostavljalo da će se na dvodnevnom summitu zemalja članica skupine G20 pojaviti i prva dama Amerike, Melania Trump, ovoga je puta odlučila ostati u Washingtonu.

U sklopu summita G20 na bilateralnom sastanku s japanskim premijerom Shinzom Abe, američki predsjednik Donald Trump pojavio se u društvu kćeri Ivanke i zeta Jareda Kushnera.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput prve dame Amerike Melanije Trump, Donaldova kćer Ivanka podjednaku pažnju plijeni svojim modnim odabirima, a u povodu sastanka s japanskim dužnosnikom ovoga je puta zablistala u zanimljivom modelu haljine srebrnoga odsjaja. Spomenuta kreacije isticala se detaljem čipke na ovratniku i lepršavim rukavima s prorezom, dok je dodatak remena nalik sigurnosnom pojasu naglasio njezinu skladnu figuru.

Novo formalno izdanje prva kćer Amerike stilizirala je modelom stiletto cipela u bijeloj boji uz gotovo neprimjetne naušnice koje su na trenutke izvirivale ispod klasične isfenirane frizure.