VIZIJA U BIJELOM

Besprijekoran styling Jessice Albe za čistu je peticu

10.09.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Tvrtka The Honest Company slavne glumice Jessice Albe nedavno je procijenjena na čak 1,7 milijardi dolara, ali holivudska diva radi još više pa je predstavila novi proizvod

Kao oličenje zdrava načina života, Jessica Alba najbolje je zaštitno lice svojih prirodnih proizvoda. Na promociji nove kozmetičke linije, od preparativne do dekorativne kozmetike pod nazivom Honest Beauty, Jessica je bila prelijepa u bijeloj haljini.

Jednostavna kroja i pristojne dužine, haljina Jonathana Saundersa odlično je odgovarala tom važnom događanju. Bijela boja haljine, čiji je gornji sloj poput izvezenog konca, lijepo joj je isticao prirodnu ljepotu, a malo nježnosti dodala je pink štiklama s potpisom slavnog dizajnera Jimmyja Chooa.

'Više se ni sjećam kada smo započeli s radom na ovoj liniji proizvoda. Toliko sam besanih noći provela, ali s dobrim razlogom. Htjela sam da ova linija bude savršena', rekla je na promociji zgodna glumica za Yahoo Style.

Njezina je tvrtka i više nego uspješna, a jednog dana planira je ostaviti u nasljedstvo svojim kćerima. One su poput svoje mame već prave male modne ikone, a nema sumnje da će odrasti u ljepotice.