THE PRETTY RECKLESS

Bend Taylor Momsen na festivalu Download

08.03.2011 u 15:24

Bionic
Reading

Bivša zvijezda serije 'Tračerica', 17-godišnja Taylor Momsen sa svojim će bendom The Pretty Reckless nastupiti na ovogodišnjem prestižnom ljetnom britanskom festivalu Download u društvu slavnih izvođača System of a Down, Linkin Park i Def Leppard

Ovogodišnji festival Download održava se od 10. do 12. lipnja, a dosad su tamo nastupala mnoga vrlo poznata imena: Iron Maiden, Metallica,HIM, Slipknot, Korn, Guns'N Roses, Tool, My Chemical Romance, Evanescence, Children of Bodom i drugi.

Momsen je nedavno otkrila i podrijetlo svoje omiljene bijele korzet-haljine iz koje gotovo ne izlazi, a koju je nosila i u spotu Miss Nothing.

'Obožavam vintage odjeću. Bijela korzet-haljina je zapravo iz 1920. godine, prilagođena i prepravljena po mojim idejama. Uživam u redizajniranju stare odjeće. Tako imate uvijek nešto novo', rekla je Taylor u intervjuu s blogerom Perezom Hiltonom.

Njezin seksualizirani imidž i provokativne izjave donijeli su joj puno negativnog publiciteta, no čini se da to njezinoj glazbenoj karijeri nimalo nije naštetilo. Naprotiv, debi album 'Light Me Up' sjajno se prodaje, a ni kritika mu nije bila nesklona.