ONLINE TRGOVINA

Bazzar i tportal.hr pokreću suradnju, evo što to znači za vas

11.07.2017 u 13:13

Bionic
Reading

U petak 14. srpnja otpočinje zajednički projekt tportala i najinovativnijeg hrvatskog e-marketplacea Bazzar.hr, koji je prije nekoliko dana ulistao jubilarni milijunti proizvod u četvrtoj godini postojanja

Bazzar.hr je najbrže rastuća hrvatska tehnološka platforma za online trgovinu, preko koje 130 trgovačkih i proizvodnih tvrtki prodaje 120.000 artikala. Takav je izbor oko pet puta veći nego u prosječnom hrvatskom hipermarketu ‘od cigle i žbuke’.

Osim svjetskih i regionalnih igrača kao što su P&G, Samsung, Orbico i AWT, preko Bazzara posluje značajan broj malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, mikro i malih poduzetnika.

‘Svima koji isprobaju Bazzar.hr odmah će biti jasno da su nama kao partneri jednako važne svjetske korporacije poput Samsunga i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kao npr. proizvođači soka od aronije. Uspjeli smo stvoriti naprednu tehnološku platformu za online trgovinu koja je gotovo u potpunosti automatizirana pa ruši troškove, olakšava logistiku i ubrzava naplatu’, kaže Tana Zimmermann, direktorica Bazzara.

Tjedne akcijske cijene za čitatelje

Suradnjom s Bazzarom čitatelji tportala dobit će kroz tjedne akcije posebno povoljne cijene na dio proizvoda, a mali poduzetnici odličan izlog za svoje proizvode.

‘Prirodno je da kao tehnološka kompanija pomognemo ubrzati neizbježan razvoj e-commercea, pogotovo u projektu koji otvara kanal prodaje i olakšava logistiku malim poduzetnicima do kojih nam je posebno stalo‘, ističu na tportalu.

‘HT je tehnološki lider u Hrvatskoj, ključni generator razvoja države, dok je tportal uz doseg od 1,2 milijuna čitatelja na glasu po vrhunskom, ozbiljnom sadržaju’, ističe Zimmermann.

Bazzar.hr je nedavno izašao iz faze startupa, a od ostalih e-commerce platformi u Europi izdvaja se visokim stupnjem automatizacije i jednostavnošću pokretanja prodaje kako za male, tako i za velike trgovce.