JOŠ I MODNO USKLAĐENI

Baš su nam slatki ovi Kanađani!

20.05.2013 u 14:42

  • +18

Slavni na dodjeli nagrada Billboard

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Kanadski glazbeni par, Avril Lavigne (28) i njezin zaručnik Chad Kroeger (38) iz Nickelbacka, nisu se odvajali jedno od drugoga na dodjeli Billboardovih nagrada u Las Vegasu

Oboje su bili modno usklađeni za tu prigodu – od glave do pete u crnoj koži!

Avril je imala zanimljivu kožnu haljinu u crnoj boji, a na nogama neobične čizme/sandale s remenčićima.
Daily Mail piše kako je njihov upareni outfit podsjetio na još jedan slavni par – Britney Spears i njezina tadašnjeg dečka Justina Timberlakea koji su se na dodjeli American Music Awards 2001. pojavili u traperu. Bili su proglašeni najgore odjevenim parom, a njihova je romansa već iduće godine završila.

No sudeći prema zaljubljenim pogledima i izjavama koje daju Avril i Chad, sumnjamo da će i njih zadesiti ista sudbina.

'Chad je zreo, proživio je puno toga, imamo dosta toga zajedničkog… Bio je na svjetskim turnejama, ja sam bila na svjetskim turnejama. Povezala nas je ljubav prema glazbi', rekla je Avril koja je ovoga mjeseca predstavila spot za pjesmu Here's To Never Growing Up s novog albuma koji će biti objavljen najesen.

Avril i Chad ovoga ljeta planiraju vjenčanje. Par se nakon svega nekoliko mjeseci zaručio, a ljubav je planula u studiju gdje su surađivali na Avrilinom novom albumu.

Inače, na ovogodišnjoj dodjeli Billboard Music Awards dominirala je Taylor Swift koja je osvojila čak osam nagrada zahvaljujući posljednjem albumu 'Red'. Osim što je proglašena najboljim izvođačem, dobila je nagradu i za najbolju izvođačicu i najboljeg country izvođača.