U IZLASKU

Barbara Kolar je zgodna, ali spojila je nemoguće

08.07.2014 u 13:44

  • +4

Poznati na Iskonovoj premijeri filma 'Pjesma koja ljubav znači'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iskon

Bionic
Reading

Romantična komedija 'Pjesma koja ljubav znači' s Keirom Knightley i Markom Ruffalom u glavnim ulogama stigla je u hrvatska kina, a prvi je put prikazana u sklopu sinoć održane Iskonove premijere u zagrebačkom Avenue Mallu

Priču o prijateljstvu, glazbi i ljubavi pogledale su mnoge osobe iz javnog života. Barbara Kolar u kinu se srela s kolegom Ivanom Vukušićem s kojim je dulje vrijeme budila slušatelje 'Antene Zagreb'. Barbi nam je, kao i uvijek jako zgodna i dotjerana, no ne možemo se oteti dojmu da je spojila nespojivu kombinaciju. Eklektični stil i spajanje različitih printova možda je in, ali ovo na Barbari nije najsretnija kombinacija. No ona je, neovisno o malom modnom promašaju nabacila velik osmijeh koji je njezin najjači adut za ovo ljeto.


Na premijeru su zajedno stigle urednica i novinarka 'Provjerenog'. Ivana Paradžiković i Danka Derifaj kratko su predahnule od radnih obaveza uz film s odličnim soundtrackom, koji je Universal Records poklonio najsretnijim posjetiteljima premijere. U društvu prijateljice najnoviji Keirin film pogledala je i sportska urednica Anamarija Vuković, a Lana Pavić ljubavnu priču odlučila je pogledati u društvu svojeg dečka. Dobro raspoložen i u društvu brata Gorana, na premijeru je stigao i Papageno.

Film 'Pjesma koja ljubav znači' s prikazivanjem u domaćim kinima započinje krajem ovoga tjedna, a najavljena je nakon ljetne stanke, kada će posjetitelji imati mogućnost prvi put u Hrvatskoj vidjeti dugo iščekivani nastavak 'Sin Cityja' u kojem se pojavljuju Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke i drugi proslavljeni holivudski glumci.