RASKOŠ NA DJELU

Bajkovita vjenčanica Maje Šuput nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a evo tko ju je dizajnirao

11.05.2019 u 19:20

Bionic
Reading

Nakon dvije godine veze s Nenadom Tatarinovom, Maja Šuput izrekla je sudbonosno 'da'. Vjenčanje je organizirano na imanju u Istri, a pjevačica je sa sobom povela cijeli beauty tim koji brine o njezinu izgledu za najvažniji dan u životu

Nakon stotine odrađenih svadbi na kojima je zabavljala razne mladence, Maja Šuput konačno je organizirala i vlastitu. U suradnji s agencijom za organizaciju vjenčanja, pjevačica je odabrala istarsku stanciju Meneghetti kao mjesto gdje će se svom voljenom zakleti na vječnu ljubav.

Nitko nije mogao ni pretpostaviti kakvu će haljinu točno odabrati naša vrckasta pjevačica budući da njeguje raznolik stil ovisno o situaciji.

Uz pomoć svog dugogodišnjeg prijatelja i stilista Marka Grubnića, Maja je prvo za prijem odabrala elegantnu haljinu koja je pratila njezinu liniju tijela, od vrlo bogatog i efektnog materijala. Šljokice, perlice i sjaj pretvorili su je isti tren u pravu modernu princezu.

  • +7
Vjenčanje Maje Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

U Istru su s Majom krenule frizerka Valentina Čajo, inače zaručnica našeg košarkaša Željka Šakića te vizažistica Lada Mitrašinović. Obje o Majinu izgledu brinu već nekoliko godina, a nije rijetkost da je pripremaju za sve važne televizijske projekte, koncerte i nastupe. U međuvremenu su postale vrlo bliske pa su Lada i Valentina bile prisutne i na Majinoj djevojačkoj u Beogradu prije nekoliko tjedana.

U BALAMA

[VIDEO] Pogledajte posljednje pripreme za vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova

Pogledaj galeriju
View this post on Instagram

Welcome friends 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Za svoj dan iz snova pjevačica je odlučila napraviti elegantnu nisku punđu koja se grana u nekoliko slojeva, te je ukrasila ukosnicom s perlama, a make up je bio prigodan i ne preupadljiv, baš kako i treba biti na jednoj mladenki.

Vrlo praktična frizura bila je odabir tek za veseli prijem, a kasnije je uz pomoć ekstenzija za kosu napravila valoviti rep te se ukrasila visećim naušnicama.

View this post on Instagram

Rekla je DA 😍😍😍😍

A post shared by Željko Milašinović (@zeljkomilasinovic_official) on

Za vjenčanicu u kojoj je Maja Šuput izrekla sudbonosno ‘da’ pred matičarem, bio je pak zadužen njezin vjerni prijatelj Marko Grubnić, koji se pohvalio kako je točno osmislio cijelu haljinu.

‘Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života... Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim što sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo...’, napisao je Marko Grubnić, dizajner Majine vjenčanice ispod fotografije na kojoj pokazuje raskošnu haljinu.

Haljina koja se grana u nekoliko predimenzioniranih slojeva volana sa stražnje je strane izgledala spektakularno. Dok su leđa ostala gola sa spuštenim ramenima, prednji dio bio je nešto zatvorenijeg kroja.

  • +3
Maja Šuput vjenčanje Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram